Değerli arkadaşlar. İstanbul avcıları. Bugün size çok önemli bir avlak yeri yazıcam. Çoğu kişi biliyordur ama bilmeyen - bu forumu okuyan kardeşlerim için. kandilliye gidin anadolu yakasında. orada kandilli parkı. yani akıntı park da derler. akıntı burnu da derler. orası ve ileride yalıların önünde ki kısım. ama özellikle bu park. resmi de bu. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSoyNTNf4cJ7aMO3GfHfeJaSJZ6tjhG9X594g-QprTcJre_N43HYl7JEt8b burası da yalıların önü http://2.bp.blogspot.com/_nGiD9G7CnTU/TM1GF3chVwI/AAAAAAAAGhA/yIl5ERUomXs/s1600/CIMG0086.JPG burada balık varken her zaman alırsınız kurşun akıntı yokken 140 - 150 akıntı da 200 - 250 lere çıkabilir ama genel de 150 civarıdır. çapari - rapala her zaman alırsınız burayı ustalar bilir ama yazmaz. hepinize sevgiler. anadolu yakası en iyi balık yerlerinden birisidir. kuleliden bile iyidir bence.
murat hayırdır diğer adreste de aynı şeyi yapmışsın hayırdır arkadaşımneye kızdın bakem sanki kızdırmışlr seni hırs yapmışın
yok be fatih adresi bilen bilir normal her yer gibi avlak işte balık vars boğazda her yerde var yoksa hiç bir yerde yok
tam tersi sık sık orda avlanırım fırsat buldukça hepsine de saygı duyarım amaç yeni başlayanlar veya tutmak da zorlananlar öğrensin bazı temel meraları foruma acamiyim biraz tam bilemedim bir kaç yere koyım dedim
hım anladım niyet iyide desene bizim takımları 50gr kurşunla toplayacaklar tam üstümüze şak diye atarak heheheeeee
ama mesajım da avlanma şekli de yazıyor özcan kardeş ona göre oraya gelen zaten bilir orda tutmasını diye düşünüyorum
Avıma bugün 07:00 gibi başladım her zamanki gibi 09:00 gibi 15 adet dişli ile sonlandırdım. 5-6 tane dişili geri saldım.Şükürler olsun...
Herkese merhaba, Boğazda balık avlamaya bu sene başladım. Anadolu yakasında oturmama rağmen işim Avrupa yakasında olduğu için genellikle cuma akşamları Tarabya ve Balat'ta avlanıyorum. Ancak bu haftasonu sabah kaşık ve rapala ile Anadolu yakasında avlanmak istiyorum. Nereleri ve hangi takımları tavsiye edersiniz? Bilgiler için şimdiden çok teşekkürler. Saygılar Çağatay
Sevgili kardeşim; Yaklaşık 2 haftadır Kanlıca kıyıları güzel balık yapıyor,bir ziyaret etmeni tavsiye ederim. Özellikle sabah suyuna hem kaşık hem rapala ile güzel av veriyor..akıntı durumuna göre 140-170 gr kurşun ve açık parlak renkli rapalalar iyi iş yapıyor. Rastgele
Teşekkürler Feyiz Abi. Bu cumartesi sabahı oraları ziyaret edeceğim. Araba parketmek problem oluyor mu?
Hayır park konusunda sıkıntı yok..Oteli geçince cafeden sonra sağ tarafda kaldırım genişliyor,genelde kaldırıma çıkarak parkediyoruz.
Değerli arkadaşlar. İstanbul avcıları. Bugün size çok önemli bir avlak yeri yazıcam. Çoğu kişi biliyordur ama bilmeyen - bu forumu okuyan kardeşlerim için. kandilliye gidin anadolu yakasında. orada kandilli parkı. yani akıntı park da derler. akıntı burnu da derler. orası ve ileride yalıların önünde ki kısım. ama özellikle bu park. resmi de bu. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...e_N43HYl7JEt8b burası da yalıların önü http://2.bp.blogspot.com/_nGiD9G7CnT...0/CIMG0086.JPG burada balık varken her zaman alırsınız kurşun akıntı yokken 140 - 150 akıntı da 200 - 250 lere çıkabilir ama genel de 150 civarıdır. çapari - rapala her zaman alırsınız burayı ustalar bilir ama yazmaz. hepinize sevgiler. anadolu yakası en iyi balık yerlerinden birisidir. kuleliden bile iyidir bence.
burada balık varken her zaman alırsınız çapari - rapala her zaman alırsınız burayı ustalar bilir ama yazmaz. hepinize sevgiler. [/QUOTE] Evet püf noktası da o zaten eğer balık var ise alırsınız; yoksa havanızı alırsınız... Usta nedir bilmem ama Istanbul Boğazı'nda balık yapacak yerleri konuya ilgi duyan hemen herkez zaten bilir; ancak saatini, dakikasını bilmek pek olası değil tabii... Yok bilmiyorum derseniz kütüphaneye gidip ilgili kitapları araştırırsanız nerelerin balık yapabileceğini kolaylıkla bulabilirsiniz...
Bu sabah boğazın anadolu tarafından 16 sarıkanat çektim, en az 5-6 adet te kıyıya alırken son anda düştü.. Kurşun 175 gr, kullanılan sahte B-22 Blue Fish..
19:00-20:30 arası dragos sema hast. önü yemli dişli denemesi sonuçsuz kalmıştır vuruş ve etrafda balık çeken görülmemiştir.
Fatih bahara kadar bizim oralardan hayır gelmez gibi artık.. bundan sonra mayısa kadar boğaza talim..