Bende öyle tahmin ettim Cihan . Ama hayecan yaptık işte , birazda acemilik vardı , aman kaçırmayalım diye çekip almaya çalıştık , asılmaya gelmedi misina
pendikte akşam hava alma bahanesiyle güneş batımına doğru bir sıyırtma denemesi yaptım.sıfır vuruş zamanı değil biliyorum ama dayanamadım
OLsun Koray hiç yoktan kollarını açmışsındır balığın kıyılamasına daha var maalesef, bence en erken bu ayın sonuan kadar beklemeliyiz ama az kaldı balık açıkta şu an kıyılamıyor :thumb:
Aynen kollarımı açtım yeni kamışıma adapte oldum.Ayrıca düşük gramaj kurşunla kamışımı esnetiyorum bu ara. diğer günler ağırlaştırcam giderek
Koray o SHimano kamışı pendik sahillerinde harcamıyorsun inşallah o kamışın şanına yakışmaz oralar ayrıca kayalık bölge çizilir hasar görür hiç gerek yok daha sade ucuz ama kullanışlı bir kamış almanı tavsiye ederim bizim sahil şeridi için :thumb:
Aynen öyle gözüm gibi bakıyorum.Bende eski bir kamış var zaten oralarda harcadığım Kayalıklara inmiyorum zaten çimenlerin üzerinden şu kamışı ilk aldığında esnetmek için düşük gramajla kamışı esnetmeye başlarsınya birkaç gün onları yapıyorum.Kamışımla bütünleştim diyebilirim attığım kurşunların yarısını göremedim .Ağırlara da geçerim haftaya heralde. Dönüş balıklarını karşılayacağım boğazda hazır olmak lazım
Kaçan balık buyuk olur derlermiş boru kurdunu nereden temın ettınız kartalda canlı yem satışı yapan yer varmıdır mınıbus yolu uzerınde ?
http://www.xn==istanbulboazndakybalkl-k7b64kna07bebdcbb.com/wp-content/uploads/blogger/-U8qUe3yL0Uk/TpdQBj7xxwI/AAAAAAAAMno/xs0pSM_KdOQ/s1600/CIMG1874.JPG Avrupa yakası çamlıbahçe bebek sabah suyunda güzel balık yapmış sonra aşiyana kadar taramış arkadaşlar ama kesmiş akşam suyuna bakmak lazım anadolu yakasında da kandilli bir ara yapmış ama sonra durmuş herkese bol şans haftasonu not : resimler eski resimler
ali bey merhba, evet resimler eski kandillide artık karşıdaki grafit atılmış duvarın orada radar gibi birşey var. erik ağacınıda göremediğime göre bu resim 5 seneden fazla olabilirmi? paylaşım için teşekkürler
evet avr. birliği ile ortak proje filan yazıyor üstünde sanırım hatta herhalde 5 ten bile eski olabilir netten buldum öle dostum
olabilir, belediyenin tek el atmadığı park burası, bütün parklar elden geçiyor burası böylece kaldı, birkaç sene önce spor aletleri koydular yerdeki cimler kalktı onların yerine plastik zemin kaplamaları geldi okadar.
bugün marmara da ve karadeniz de çoğu yerde şiddetli fırtına vardı. haritalar sahillerde bile kırmızı gösterdi dalga boyunu bazı yerlerde. bu 5-7 metre arası demek. bu fırtınanın sonrası levrek yapar. bütün yemler yarın ortada. balıklar ziyafet çeker. zaten bugün yiyemediler karambolden. yarın denemek lazım bazı bölgelerde ama iş güç nası olcak bu arada geçen bir arkadaş levrek peşinde batıyormuş kuma son anda başka biri çıkarmış fark etmemiş kumun balçık olduğunu siz siz olun halatsız ve yanınızda biri olmadan gitmeyin meralara
bugun 11 le 2 arası rapalacalıştım 2balık kısmetim akşam suyu balık yapar dun guzel balık yaptı bogaz
Arkadaşlar dün şöyle bir boğaz turu yaptım işte gözlemlerim: Çubuklu Burunbahçe saat 14:30..tek tük orta boy istavrit Çubuklu iskele civarı saat 15:00..ince takım açık atış 75-100 gr kurşun 3-5 li normal istavrit Çubuklu çakal burnu 125-140 gr kurşun dipten iri istavrit ancak akıntı çok dalga geçmeyi affetmiyor takımı bırakıyorsun dibe..istavrit seyrek ama çok iri. Kanlıca civarı saat 15:30.. 100-125 gr kurşun yeşil simli çapari 2-3 lü normal istavrit Vaniköy saat 16:00..ince takım 60-75 gr kurşun serçe parmak boyu kıraça tek tük istavrit(maalesef kovalar doluydu) Kuleli saat 16:30..100-125-140 gr kurşun yeşil simli çapari seyrek ancak iri istavrit,silikon sıyırtma ile seyrek ancak resmen azman istavrit..şaka değil 5-6 tanesi 1 kg gelebilir. Zaman sıkıntım olduğu için takım açmadım ama aklım sıyırtmada kalmadı desem yalan olur. Herkese rast gele, kıraçayı kovalara koyanlara da el insaf diyorum.
Detaylı rapor için çok teşekkürler.. hala balığın kıyılamamış olması biraz şaşırtıcı.. herhalde mayısı bulacak bu sene..