Yeni Üye Merhabalar Arkadaşlar Merhabalar, Anadolu Yakası nda yaklaşık on yıldır kıyı balıkçılığı yapıyorum.Çengelköy,Çubuklu ağırlıklı gittiğim avlaklar. Hafta sonları genellikle C.tesi sabahları gidebiliyorum. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepimize bol balıklar dilerim.
karadeniz de ki fırtına mahfetti boğazı yarın azcık düzelir cumartesi berraklaşır gibi arkadaşlar güzel haber dönüş suyu 7-6-5-4-3-2-1 artık bence an meselesi başlıyorr herkes hoşgeldi seviniyoruz böle mesajları görünce tecrübelerinizi bekliyoruz..
valla *** balık olur artık bu hafta zamanı tüm senelik notlarım böle diyorreeling reeling reeling üsküdardan başlar artık kuleli kandilli kanlıca vb. gider reeling reeling :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Dönüş suyunda sadece rapala mı çalışır sizce , çinekop çaparisi kullanılamaz mı acaba ? Birde , balık bu zamanlarda dipten mi gelir orta sulardan mı ? teşekkürler.
Merhaba Benim fazla bilgim yok lakin bugün duyduğum birşeyi dile getirmek istiyorum. Aşiyan dönüşü 60 yaşlarında bir balıkçı ile ayak üstü lafladık elimdeki 4.20 kamışa bakıp bu zamanlarda buna gerek kalmaz balık bu zamanlarda yakın geçer dedi. Doğruluğunu bilgisi olan arkadaşlar teyitlesin lütfen.. Özkan79 hadi kıpırdat parmakları Sağlıcakla kalın
abi pazar sabahı değilde pazartesi sabah tan salı aksama kadar üsküdar kuleli kanlıca vanıkoy dolascam
balıkçı abilerim şuan gece bir ile beş buçuk arası galata köprüsü yemli çinekop yapıyor bilgillerinize not:yem istarvit olursa daha çok verim alırsınız reeling
çok hızlı geçiyor. açıktan geçiyor balık. hemen karadenize gitmek istiyor çünkü. yakından filan zor bence. spin denemeye gerek bile yok. yani ekim de kıyıladığı gibi olmuyor. rapalada çalışır, çapari de çalışır. bir de benim bildiğim her zaman dipte oluyor dişliler.
Abi pazargunu aldigim disliler cok acikda degildi aldigim lufer kiyiya cok yakinken atladi sahteye, Bugun buyuk ihtimal Nedim abi ile konuşmussundur,kirsacli beyaz tenli uzun boylu.