Sevgili Koray Halat gerenlere kalasla dalacaksın bir ikisini sahilde uzatıp sonrada tvde yayınlatacaksın bak bakalım bidaha halat gerebiliyorlarmı. Kurşun toplaması bahane çakallar balığın geçiş zamanını bildikleri için iş yapan yerlere halat geriyorlar.Olay bu kadar basit. Sevgi ve saygı dileklerimle...
İş yapan yere zaten halatı gerecek ki abicim, millet oltayı sallasın rapalası, kurşunu takılsın. Biz balık peşindeyiz, millet neyin peşindeymiş..
HERKESE MERHABA´LAR Geçen seneki gözlemimde 23 nisan´da çubuklu iskelesinde çok güzel balık almıştım sardalya istavrit bi kaç hamsi ve günün özelliğinin yanı sıra bol bol da yunus fotografı çekmiştim kordon boyu tüm arabaların sıralandığını ailelerin çocuklarıyla birlikte foto çektiği hala gözümün önünde ... umarım bu bılgılendırme faydalı olur .. iyi avlar ve rastgele.....
Selam Evrim, Hazır yukarıda konu halattan açılmışken senin tuttuğun şu 16kg lık halatı Kalenderden mi aldın? Eğer öyle ise orası halattan temizlenmiş demektir, oraya gidelim
BURUNBAHÇE´de 3 sene önceydi yaklasık 100 metre de tor ipi çekmiştim klips im olmadıgında hala kurşun ipi yapıyorum
valla ben halat bilmiyorum ama herkes varken dalıyor bunlar kulelide herzaman böledir. bir de çuvalları vardır. ne bulsalar atarlar çuvala. ****** rapor yazan herkese teşekkürler.
Arkadaşlar, Pendik çarşıda denize bakan tarafta balık av malzemeleri satan bir yer vardı. Geçenlerde oradan geçerken göremedim. Ne oldu, nereye taşındı bilen var mı?
Açık abi o dükkan, "rastgele kara ve av malzemeleri" dükkanın adı, pendik merkezde karakolun sol çapraz karşısı hatta malzemecinin yanında birde balıkçı tezgahı var... bugün bende geçtim oradan ama kepenki kapalıydı, sanırım pazar olduğu için açmadılar veya belki önemli birşeyleri varsa birkaç günlüğüne kapatmış olabilirler. Aktif orası normalde :thumb:
Ben bir kaç kere geçtiğimde hep kapalı gördüm, herhalde ya taşındı yada kapattı sandım. Neyse yarın uğrarım. Bilgi için sağol...
Orası açık kepenk kapatmış olabilir.İstediğini bulamazsan sahildeki İş bankasından yukarı çık,karşıya geç orda da bir malzemeci var.Rastgele..
Arkadaşlar, Akşam üstü Kartal-Pendik arası bir yere gitmek istiyorum. Buradaki balık durumu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Mustafa pendik-kartal arası kıyıdan henüz av vermiyor . Eğer sandal ile akşam üstü açılırsan istavrit alabilirsin . Kıyıdan yemli mezgit deneyebilirsin . Ama kıyıdan çok fazla bir beklentin olmasın .
Pendik çarşıya nasıl olsa inecektim, o zaman iki olta sallarım yeter. Gelse de gelmese de kısmet. Bilgi için teşekkürler. Bu arada mezgit için ne tür bir yem gerekli?
Mezgite hertürlü yem olur, tavuk göğsü, herhangi bir balığın eti ( istavrit, kayabalığı...vs), çapariyede gelir dipten tararsan denizi... Mezgit biraz boşboğaz bir balıktır yem olsun yeter, boş iğneye geldiğini bile biliyorum
kukeli Arkadaslar bugun kuleli guzel istavrit yapiyor. Ben 12 de biraktim balik hiz kesmeden devam ediyordu.
Guzel haberler coğaldı kartal acıklarıda iş yapmaya başladı bende yarın ogleden sonra denemeyı dusunuyorm sandal acılıp bu arada kucukyalının neresındensınız?