Genelde normal istavrit arada irileride geliyordu. Tabi kracada geliyor arada onlar geldikleri yere iade edildi.
Arkadaşlar, Raporlar için teşekkürler. İnşallah kıraça kısa sürede normale döner. Bol balıklarınız olsun.
Arkadaşlar bugün boğazda su durumu nasıldı haftasonu şehir dışındaydim yarın boğazda sitres atmak istiyorum. Dişli peşinde
bugun saat 14:00 dan sonra kartal atalar sahılde olucam sandalla ıstavrıt avı ıcın aksamınada eşkina yoklıcam gelıcek olan varsa goruselım av partnerım yok bugun
Sabah Kulelide Kıraça katliamı vardı. Kuleli yanındaki parktan beyaz tüylü takım ile beraberinde 125 ve 140 gr kurşun kullanarak uzak atışlarla 2 li 3 lü büyük istavrit alabildim. iğnelerin büyük olmasına rağmen aralarda kıraçada gelmekteydi . İadeler yapılırken yanımdakilerin onları istemesi beni dahada çok sinirlendirmişti. Yeşil açık ve koyu standart çaparilerle 50 ila 100 gr kurşun aralığında kullanılmaktaydı ve mesafe 30 40 metreden kıraçalar alı konulmaktaydı .
hakan abi bugun inanılmaz bir balık akını vardı dislilerin azalması üzerine istavrit iyice yayıldı . doğru kulelide cok kraca vardı ama sabah 8 den sonra vanıkoy mukemmel istavrit yapt. coğu yerde balık var . üsküdar da sabah oltalar doluydu beyler beyi park kimse yoktu ama orası bile yaptı kuleli cok kalabalıktı . en verimli yer vanıkoy dü sabah 8 den oğlen 12 ye kadar 3 kg istavrit aldım ve balık halen devam ediyordu ama halim kalmadı cekildim eve resimleri paylasırım birazdan
Kadir avin için tebrikler. Kandilli Saat 14:00 kadar istavrit yapmış. Saat 3 de oradaydım. Bazen tek istavrit geliyordu. Balık kesmişti. Vanikoy çok kalabalıkti durmadim Kuleli dolu dolu kraca ince takım hafif kurşun balık yakalayamamak mümkün degil. Küçük balıklari iade edenler seyrekte olsa vardı Ben kracalardan uzak durmak için 27/12 capari ve 75/100 taktım aciktan denedim ama yakından hep kraca bindi. Bende tektuk istavrit çıktığı için avı sonlandirdim. Herkese rastgele gele Dişli malesef 10 gündür benimle birlikte arazi. Herkese rastgele
Beklediğimiz güzel haberler gelmeye başlıyor. Hadi bakalım ... Kıraçalar suya iade , istavritler tavaya o zaman :hungry:
dun sandalla acıldım kartaldan ama nafıle balık yoktu aksam eşkına denedım eşkına harıcınde baya buyul lufer kadar gelıncık ve brde kucuk mezgıtlerden tuttum 4 gelıncık 1 mezgıt ten 1 gelıncık kedılere yem oldu dıgerlerı suya ıade
anadolu yakası av raporu : kandilli - kuleli - kanlıca kraça alıyorlar. çok küçük. bugün bir balıkçı ile konuşmuş arkadaş. dönüş balığı başlamadı. başlasa bize gelirdi dükkana demiş. daha var. ama yapar mı ? belli olmaz. bence yapacak. hemde çok güzel yapacak. her ne kadar bazı abilerimiz ısrarla bitti yapmayacak deselerde. hergün ayrılmamak lazım meralardan. ne yapacağı belli olmaz. bence çok sağlam geçiş olacak. bu sene çok bereketli. her an başlayabilir.