ANKARA Sazan ve Alabalık Organizasyonu yapılmıştır :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KRAL_BALIKÇI tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    kofana eşkina yayın herhalde 1kg yakın
    Hepinize sevgiler saygılar tüm katılımcıları tebrik ederim en kötü gününüz hep böyle olsun;)

2. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Ankara Team'ini başta Turgay abimiz olmak üzere kutluyorum. Gerçekten çok güzel bi organizasyon olmuş. Her ne kadar orada olamasakda (sizleri çok özlemiş olmamıza rağmen) ekranın karşısında kenidmi aranızdaymış gibi hissettim. Mükemmel bir ev sahipliği yapılmış resimler bunu çok net anlatıyor. Ciddi bir emek harcanmış. Güneşlikler, masalar sandalyeler vs.vs. .. Ekip liderinin Turgay abi olduğu aşikar... Bardaklara çay koyduğu fotografındaki yüz ifadesi bu işi başarmış olmanın sevinciyle dolu. Alicansın kardeşimide günün trofesinden dolayı kutluyorum. Adını bildiğim bilmediğim, tanıştığım tanışmadığım tüm dostlarımı ve arkadaşlarımı yeniden kutluyorum ve daha nice organizasyonlara diyorum. Rast gele, sevgiyle kalın.

3. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim, çok emek vermişsiniz ve çok da güzel bir organizasyon olmuş. :) Söylememe gerek var mı bilmiyorum, bilen arkadaşlar mutlaka anlatmışlardır, gelmek için şansımızı zorladık ama ne yazık ki olamadı. Ama bizde organizasyon bitmez biliyorum, kısmetse bir başka sefere aranızda oluruz ama orada sizlerle olup tatlı su avının keyfini denemek isterdim. :) Hepinizi tekrar tebrik ediyor, daha nice organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle diyorum.

Bu arada, yazılan tüm mesajları okudum arkadaşlar ve avlak isminin geçtiği mesajlarda düzeltmeler yaparak avlak ismini bazı nedenlerle kaldırdım. Bundan sonra yazılacak mesajlarınızda da avlak isminin geçmemesi konusunda hassasiyet gösterirseniz sevinirim. Avlak isminin silinmediği, gözümden kaçan mesajlar varsa, bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...

Not : Avlak yasal bir avlaktır, avlak isminin silinmesinin bununla alakası yoktur, yanlış anlamaya mahal vermeyeyim.

4. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Arkadaşlar, hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten çok organize ve keyifli bir gün geçirmişsiniz. Çok güzel av yapılmış ayrıca..

Dostluğunuz ve keyfiniz daim olsun.

Ev sahiplerini ayrıca tebrik etmek istiyorum. Keyifli bir organizasyonu başarı ile yürütmüşler.

5. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Aşkın,

İlk yazma konusunda bir Ekol yaratmışımda haberim yok :D

Bu vesile ile Selamlar kardeş,

6. Aramis

Aramis

mükemmel bir organizasyon tebrik ediyorum imrenerek baktım valla.

7. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Arkadaşlar
    İlginizden dolayı hepinize teşekkürler.
    umarım bir sonraki organizasyonumuz.Yoğun istek üzerine turna organizasyonu olacak.
    Bunun mujdesinide şu anda vermek istiyorum.
    Enkısa zamanda ANKARA TURNA ORGANIZASYONUNDA buluşmak üzere

RASGELE

8. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Vest'im Mustafa'm sanada çok teşekkür ederim oradaki hazırlıklar ve müsafirlerinize verdiğiniz değeriçin sonsuz teşekkürler.
    İnsan kendini sizin yanınızda evinde gibi hissediyor Hakkınızı helel edin kardeşim.

Ulen dağın başına getirdiler beni şimdi bodrumda olmak vardı :D
    ====================================================================
    Vallaha bir dakika bile bu şekilde düşünmedim.Dediğim gibi evimde gibi hissettirdiniz.Sizler ve dostluğunuz yeter.
    Hakkınızı helel edin Allaha emanet olun.

9. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Zaman darlığı yüzünden tam olarak inceleyemiyorum ama gördüğüm kadarıyla
    İnanılmaz bir Emek ve ve Çaba harcanmış,

Taa dağ başına Sandalyeler Masalar,Alet Edevat taşınmış kurulmuş,
    Misafirlerin rahat edebilmesi için ne gerekliyse fazlasıyla yapılmış.
    ( Güneşten korumak için Çardak bile kurulmuş )

Turgay Abi liderdiğinde tüm Ankara Takımını Cani gönülden kutlarım.

Arkadaşlar , fırsat bulupta fotoğraflara baktıkça çok mutlu oluyorum.

Cümleten Tebrik ederim...

10. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    TEbrik ederim.Profosyonel org budur işte.Bu resimleri görünce elim ayağıma dolandı.Valla bizde bu kadar hazırlık olmayacak :) Ama muhabbetiniz daim olsun.Tüm yorgunluklara değmiş.

11. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...

Tam Organizasyonluk
    Masa+sandalye+çardak kiraya verilirrrrrrrrrrr:D :D :D

12. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    27-28 Ekim Büyük Ankara Organizasyonu

http://img151.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img151/6614/1193731539fyx.smil

27 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde gerekli malzemeleri temin edip yeğenim Cem ile birlikte yola koyulduk. Av bölgesine yaklaştığımız zaman Turgay Abi ile irtibat kurarak yanlış yola sapmamak için oldukça çaba sarfettik ancak gene de yanlış yola girdik. Neyse ki Turgay Abi sağolsun detaylı açıklamalarıyla, bizi gideceğimiz bölgeye sağ salim indirdi.

Avlağa geldiğimizde Serkan(gecekondu) kardeşimizin Alicansının tuttuğu balığı sudan çıkarmak için suya girmek zorunda kaldığını ve balığı çıkarıp giyindiğini gördük. Tutulmuş balıkları görünce balık tutma hevesimiz çok arttı. Hemen oltaları suya salmaya koyulduk, ancak bulunduğumuz yerde hem olta atmak güç olduğundan hem de sadece kadife balığı geldiğinden yer değiştirmeye karar verdik. Değerli arkadaşımız Bekir'in de tavsiyeleri doğrultusunda bulunduğumuz tepenin yan kısmına geçtik. Yeni yerimiz daha düz ve olta atımı kolay olan bir yerdi ancak kadife balığı daha fazla geliyordu. Artık burada karar kılalım deyip akşam yemeğini yedik.İlk sazan balığı gece geç saatlerde biz uykudayken geldiği için sağolsun arkadaşlar çekmiş, ikincisi de sabah saat beş gibi geldi. Gece beklediğimizden daha soğuktu ancak hasta olmadık.

Sabah kahvaltısını tüm balık avı ekibiyle birlikte yapıp gene oltalardaki yemleri tazelememize rağmen bir daha balık gelmedi.
    Sabah Kahvaltısında o kadar uzun yolu kat edip organizasyona katılan değerli Müjdat Abimizle tanıştık. Sonra Düzceli arkadaşların alabalık yakalama becerilerine tanık olduk.
    Öğle saatlerinde Mustafa arkadaşımızın oltasına son derece büyük bir balık vurmasına rağmen,balığın dipe yatması ve oltanın takılması sonucu küçük bir hüsran yaşadık.
    Öğle yemeğini tam anlamıyla mükemmel hazırlanmış bir menü ile ve son derece güzel bir sohbetle beraber gerçekleştirdik. Organizasyon gerçekten tam anlamıyla mükemmeldi. Ancak hepsinden önemlisi değişik meslek gruplarından Türkiyenin dört bir yanından balıkçılığa gönül vermiş bu kadar insanın bir arada toplanıp birbirleriyle tanışmasıydı.

Başta Turgay Abimiz ve Serkan Arkadaşımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürler.

13. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Orada olan ve bu güzel organizasyonun gerçekleşmesine emek veren herkesi kutluyorum. Dostluğunuz ve yüzünüzdeki mutluluğunuz daim olsun arkadaşlar :) Yanınızda olup, o ortamı sizinle yaşamayı çok isterdim. Özellikle Müjdat'la tam mangal hazırlığına denk gelen telefon görüşmemizden sonra... :rolleyes:

Müjdat'ın sesinden mutluluğu, anlattıklarından da ortamın güzelliği o kadar net hissediliyordu ki... Herşeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü ve dört dörtlük hazırlığının yapıldığı bu organizasyonda yanınızda olamadım ama biliyorum bunların arkası gelecek ve biz balıkavı ailesi olarak nicelerinde dosluklarımızı pekiştireceğiz. :)

14. yeni balık çı

yeni balık çı

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Bekir ( 700 gr )
    Abilerim organizasyon mükemmel hayran kaldım vallahi bir daha ki organizasyonda ve sonralarında inş. aranızda olurum.Bu arada balıklar çok güzel.

15. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Sevgili Podracı,sevgili Müjdat ve organizasyona katılan diğer arkadaşlar;hepinize yaşadığınız keyfi bizlerlede paylaştığınız için kucak dolusu teşekkürler.Tek kelimeyle MUHTEŞEM.

16. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Ulvi abi
    Helal sana adımıda unutmamışsın yaaaaaaaaaaa:D :D :D

17. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?

hayırdır keklikmi avlıyon müjdat abi :D:D yoksa eşkiyamı olcan :D:D

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aleyküm selam abi kusura bakma senin ekolden yararlandım biraz ama haberim olmadan, ben daha resim konuyor mesaj silinir sanmıştım silinmeyince tebrik mesajına çevirdim . :D :D

19. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Keklik değilde başka bir ismi vardı ahmetcan o hayvanın..:)

Müjdat abi neydi o tüfeğin sahibi köylü abimin sana söylediği?
    Turgay abiminde sana unutma demişti hatırlarsan..

TUSBURGA'mıydı yaaa?:D :D :D

20. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Ne demezsin:) PODRACI ve MANYAK:D Lakapları ve kişilikleri unutulmayanlar listemde:D :D :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.