hafta sonunu bekleyen arkadaşlar inşallah cecen haftakı gibi husrana ugramayız banghead hadi bakalım rast gele reeling reeling
30 edet palamut çaparisi yaptık kısmet olmadı yakalamak ama bi yakalarsam o palamutları neyse pazara kaldı herşey hooked herkese rast gele palamutta gele
Palamuta fırsat kalmadı lüfer girdi, istavrit çaparisine çinekop geliyor, onunda bazılarının sadece kafa var. Lüfer saldırıyor.
.... ceyhun naber nasılsın varmı c.tesi organizasyon yine bu yağmurlardan sonra gerçi pek muhabbet etmeye vaktimiz olmaz gibi geliyor bana ama
Bugün sabah 5:30 dan 12 ye kadar palamuta rapala attık sonuç sıfır. Bir ara istavrit başladı tutanları seyrettim birkaçı kafa geldi. Haftasonu palamut patlayabilir ama çapari yiyeceğini sanmam zira balıklar birer kuzu. Çapariler patlar.
Merhaba İstavriti nerde aldılar acaba? taze yem epey sıkıntıydı cumartesi günü. bu akşam inmeye niyetim var aslında
Kanadı var uçamaz; Karada da kaçamaz. Oynamaya can atar, Amatör Taner yakalar. balık mı abicim :deadhorse:
arkadaşlar hep bogazdan bahsediyoz yeşilkoye giden bir abim var bi hafta sonuda orayı deneyelim diyor yeşilkoyde dişliye takılan varmı varsa sonuç ne idk paylşırsanız sevınirim
Bugün Avcılar sahilindeydim (ambarlı), saat 12:00 civarı gittim, gece 22:00'de oltamı topladım. Akşam gün batımına yakın olta atan yaklaşık 20 kişi vardı. Sonuç: herkes tektük istavrit aldı, bir kişi de küçük boy bir zargana aldı. Gün batımına kadar dişliye yem yapacak kadar bile istavrit alınamadı. Yanımda olta atan arkadaş ise bir çinekopu tam alıyordu ki sudan çıkmak üzereyken iğneden kurtuldu ve kaçtı. Denediklerim: İstavrite çapari, Ara ara zargana denemeleri, Kaşıkla sarıkanat denemeleri, Hava karardıktan sonra eşkina denemesi, Hava karardıktan sonra yemli istavrit denemesi. 10 saat sonunda birkaç istavriti saymazsak; sonuç=SIFIR banghead