BOĞAZ VE ORTAKÖY BALIK DURUMU ARKADAŞLAR GÜNAYDIN BUGÜN İŞE GİTMEDEN ÖNCE SABAH 5 BUCUKTA KALKTIM 6 GIBI ORTAKOYDEN 4 CINEKOP 2 SARIKANAT ALDIM BALIK YAKINDA UZAKTA DEGIL....100 GRAMLA SABAH SUYUNDA IYI IS YAPTII CAPARİ EN ALTA YEMLI SAKSAK IGNE TAKIN HIRSIZ BU SEKILDE ALDIM... KALIN ISTAVRIT CAPARISI ALTINA IKILI IGNE KURSUNA YAKIN .... mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle
Çok yanlış yaptın ve halada yapıyorsun. Çinekop avlamak yasak, gayet açık ve net bu. Bunu birde marifetmiş gibi anlatıyorsun. Ayrıca forumlarda tamamı büyük harfle yazılmaz. Bunu da bir öğrenmelisin. Neymiş, öğrenmen gereken iki şey varmış: 1. Çinekop tutmak yasak, tutarsan salacaksın geriye. 2. Forumlara (vb.) büyük harfle yazılmaz, bu bağırmak anlamına gelir. büyük harf olması gereken cümlenin ilk harfi vs. dışıdna küçük harflerle yazmalıymışsın. Bu ikisinden başka öğreneceklerinde var ama, acil olan bu ikisi.
Selamlar.Geçen gün 10 gündür buzdolabında sakladığım balıklar(istavrit ve izmarit)iş yaparmı diye sormuştum,skoylu nun dediği işlemleri yapamadan gittim balığa ve yüzüne bile bakan olmadı vuruş dahi alamadım 1 saat takıldım döndüm.pazar günüde balık çok ince idi alanlar oldu ama ben alamadım hava da patlamak üzereydi fazla takılmadan döndüm.bu akşam yem bulursam yoklama yapacağım inşallah sonucu yazarım yarın Allah a emanet olun...
Avrupa fatihi arenasına iniyor sen kararsızım diyorsun idk Ahmet ilk organizasyonumuzda atacağım seni garipçeden, toplacaklar kuruçeşmeden :laughing: :laughing:
Abi öyle deme ben izleyemiyorum böyle maçları el ayak kan çekiliyor buz gibi oluyorum heyecandan. Totem oluyor izlememek benim için inşallah alırız ne diyeyim
Ahmet o zaman ben sana bir mera söyleyeyim, Hem arka planda maçını seyredersin (en azından sesleri duyarsın) hemde balığını tutarsın
Rahat huzurlu yemli av yapabileceğimiz bir yer kalmadı artık boğazda. kadir topbaşın diktirdiği demirler ve aralarındaki zincirler kalenderde çok işe yaramış görünüyor. Haftaiçinde bile iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten kalabalık var.Sanki at-çek lüfer var. Millet kamış dayama yeri var diye de 1 atacağına 3-4 kamış atıyor. 2.galata köprüsü oldu kısacası. Şuan limit altı balık çok. Ama sarıkanat kıvamında gelmiyor da değil. Yalnız orda sağlam bir lüfer gelse kıyıya almak çok zor,riskli. Canlı yem şart bu arada.
Selamlar.dün iş çıkışı 22:00 sularında boğaza gittim millet balığı kırmış.ben gittiğimde balık nazlanmaya başlamıştı geç kalmıştım,7 adet nasibimi aldım canavardan ve gece 2 gibi geri döndüm.
Tarabya'dan canlı olararak şuan balık tutabilen görmedim .Fakat sabah Palamut alındığını söyleyen arkadaslar var.
skoylu usta hafta sonu tatilimi yapıyo balıklar yoksa 2 günlük karadeniz açıklarında bi havalanıp pazartesi boğaza dönüş yapıyolar sanırım
yarın muhtemelen yağmur geçişi olabilir, bunun balığı nasıl etkileyeceğini göreceğiz, ancak bence denenmeli..
Şimşek çakmadığı sürece av devam edecektir. Çakarsa ve Bir yerlere yıldırımlar düşerse av nihayete erdi demektir. Balık o durumda yemlenmeyi düşünemeycek kafasını bir yerlerde sokup bekleyecektir. muhtemelen
Hava patırtılı iken 4 metrelik karbon kamışlarla yağmurun altında durmak ta pek akıllıca değildir.. demek ki balıklar bizden akıllı
Bugünkü boğaz palamutları benden gelsin. Geçen haftakilere göre boyları ufaktı ve seyrekti. 630 gr.lık balıklar. Kilolukları heyecanla beklemekteyiz.