cuma , cumartesi dönen onlarca balık mesajının gazı ile Kartaldan kandilliye sabahın 6 sında gittim . Kuru kalabalık . Balık kimsede yok. Kandilli İskelenin sağı solu , yalıların önü , vaniköy , kuleli 1 tane balık görmedim. Sabahın erken saatlerindeki kalabalık saat 10:00 da dağıldı. Hafta içi ortalarda olan balık hafta sonu off mu yapıyor ne yapıyor anlamadım .
bende hafta sonuna niyetlenmiştim ama işim çıkmıştı sabah yağan yağmurla palamutlar boy atmışmıdır şimdi ?
Arkadaşlar boğazda zibil gibi (çok) palamut var. Cuma günü ben ve arkadaşım toplam 17 parça aldık. Perşembe günü 30 ları yapanlar olmuş. Pazar günüde Kandilli öğleden sonra coşmuş keşke gidenler bekleseydi. Az önce Sedat abi balıktaydı aldığım rapor 8 iri palamut.
bu hafta yamurlu gözüküyor bu yağmurlarla dolar inşallah deniz c.tesi bende kaçmaya çalışıcam artık bakalım kısmet
herkese selamlar cumartesi saat 2 de balıga indim deniz kup kuru hiçbirşey yok neyse akşamı ettik tabi elde var sıfır yemde yok hemen kireçburnu seranın önüne gittim 15 adet istavrit yakaladım salyamayla sonra ordan çinekop mekanına geçtim saat 24.30 idi yemi taktım attım takkkk hooop çinekop kovada yem taze hemen geldi millet bana bakıyo adam yeni geldi taktı hemen indirdi diyolar duyuyorum 2 saat balık aralıklarla yaptı 14 adet çinekopp aldım bazen yemi 4 bile bölüp attım neyse bu arada sabah oldu güneş kendini göstermeye başladı herkes palamuta sallamaya başladı ama nafile 100 kişiden 3 kişi çekti 1 er adet palamut ve ben ava son verip eve döndüm taze yemi olan çinekopu aglatır tabi bulabilirsen
evet çinekop başladı fakat boylar bence küçük. oltayı sararken bile gereken zevki vermıyor şuan. nerede o lüferler ah ah.. en iyisi palamuta devam. atraksiyonu yetiyor da artıyor
valla benim aldıgım çinekoplar bayagı iyidi ama istavrit kadar çekip kovaya atanıda gördüm bide reklam yapıyolardı çinekop tuttum diye palamuta gelince pazar günü çok ugraştım ama traş hamallık gibi bişey emeginin karşılı yok
Evet uğraşı çok çok fazla palamutun insanın sınırlarını zorluyor.. bakalım şu çinekoplar dediğiniz gibi sarıkanat kıvamına geldiyse süper
valla resmini çekip koymak isterdim fakat telefonum arızalı yeni telefon alıcan aktarıcam inşallah resimleri
saol abi çok teşekkür ederim bana çok uzak kalıyor oralar 3 vesait gerektiriyor ancak karaköy galata ve sarayburnu
Bugün balık denemenizi tavsiye etmıyorum O kadar şimşek çaktı gök gürlediki olan balık bile sinmiştir bir yerlere