Tarabyadan şimdi geldim sabah 5 de atmaya başladım saat 9 a kadar ben dahil kimse palamut alamadı istavritte yok .
Bende hazırlık yapıyordum... Vazgeçtim... Pazartesi Salı sağanak yağışlı görünüyor. Artık Salıdan sonrasına bakıcaz.
dün unkapanında çok güzel palamut alanlar olmuş ama bu sabah iş çıkışı koşa koşa gezmeye gittim hiç kimsenin kovasında balık yoktu
dünkü palamut muhabbetlerinden sonra herkes hüsranamı ne uğradı şimdi gülmek mi gerek ağalamak mı yoksa her mesaja inanmamak mı idk
Evet dün boğaza çok sağlam balık girdi herhalde. Her yer yapmış palamut. Bizde kısmetimize düşenleri aldık rapala ile. 200 gr kurşun+ 7 cm çeşitli renkte sahte balıklar.
mahallede yıllarını balığa vermiş bi dayımız eğer palamut ansızın kayboluyosa meralara bol bol lüfer sarıkanat gelmiştir diyor.lüferin palamutu da yiyebilme ihtimali bana garip geldi.hadi canım dedim koskoca palamut.cevabende palamutun en ufak bir zedelenmede canının tükendiğini hassas olduğunu hatta geri salınan palamutların yaşamadığını söyledi. bu dayım yılların balıkçısı ama suya inip ne neyi yiyor video çekimi filan yapmamıştır herhalde burdaki ustalar ne der aceba
14 09 2012 cuma akşamı unkapanı kopturune gezmeye gittiik ne var n e yok diyeidk idk saat 9 civari idi herkes palamut bekliyodu ama kımsede yoktu heralde yapmamış o akşam banghead sarayburnu kayalarda iri istavvrit ve gecede kaşıkla çinekop lüfer almışlar akşama kısmetse bizde kaçarız balıga ha bide bügün sarayburnundan haberi olan varmı şimdiden rast gelereeling
Öğleden sonra Tarabya'ya uğrayıp arkadaşları ziyaret ettim, Ceyhun rapala ile bir palamut almış, başka 1-2 kişi daha birer tane almışlar hepsi bu. İstavrit de hiç yok.
15 dk da kovayı doldurmuşsun. Yarın akşam hava kararmadan istavrit karardıktan sonra da sarıkanat (lüfer inşallah) tarabya yada vaniköy olabilir. Sizce şansımız ne olur? ....
evet ceyhun baya iri boy palamut aldı rapala ile bende ordaydım.ondan önce bi kişi tek seferde 3 adet iri boy palamut aldı bitane daha alan oldu.onların haricinde ne palamut ne istavrit alan olmadı hiç 16 00 a kadar o saatten sonrasını bilmiyorum.