Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Kitapçık hainde yanıma alıyorum tebliği ve kanun hükmünde kararnameyi . Zabıta hak ve selahiyetleri kanunu da yanımda olacak. Zabıta hikaye bu işte. İşgaliye diye tutturabilirler. Sen bunu satıyorsun diyebilirler. Rahatsızlık veriyorsunuz derlerse polis çağırırlar. Emsal göstermeleri gerekir bu durumda.. Yani birşey olmaz..

Ama park halindeki araçlar , rastgele açılmış oltalar ve sehpalar vs . Ceza kesmeyi kafaya takarlarsa bir yolunu bulurlar. Senin buna yetkin yok dendiğinde belediye şoförü bile kendini vali sanıyor bu ülkede.. Olta balıkçılığını yasaklanacağı yerler arasında tarabya,arnavutköy halla galata köprüsünün bile adı geçiyor.. Yakın bir gelecekte ruhsat gerekmesede otopark gibi bilet alarak girebileceğiz olta atılan yerlere. Pilot olarak başladılar bile.. Adıda balpark filan olur herhalde :)

2. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

YA BU ADAMLARA BURDA AG ATMAK YASAK DEGİLMİYDİ BENDE BU SABAHIN KÖRÜNDE KİREÇBURNUNDA AG ATAN GIRGIR GÖRDÜM

3. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    BENDE ŞAKA YAPTIM AMA BİLDİĞİM KADARI İLE 24 METRE DERİNLİĞİN ALTINDAKİ SULARDA AĞ ATAMIYORLAR KANUN ÇIKTI DİYE BİLİYORUM BEN

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Daha dün sabah avın tamamen yasak oldugu bçekmece koyunda ( 6-7 metre derinlik) en az 20 tekne vardı irili ufaklı....

5. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    ÖYLE BİR DURUMDA SAHİL GÜVENLİĞİ ARAYAIN HEMEN GELİYORLAR DİYE BİLİYORUM.

6. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

ŞAKA YAPTIGINI ANLADIMDA DOSTUM AMA BEN GERÇEKTEN SABAH SAAT 06 DA KİREÇBURNUNDA GÖRDÜM BİR TAHANE ÇAKAL AGA ATMIŞTI KAÇAK OLABİLİR ÇÜNKİ KAÇAK OLMASA ORASI DOLU GIRGIR OLUTYODU

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Ağ atmek değil, gırgır atmak yasak.

Eğer o tekneler, alttan büzgülü gırgır ağı yerien başka bir ağ seriyorsa, bu konuda herhangi bir yasak yok. Ha, onunda kendi bazı limitleri var ama, 24 m yasağı yok.

8. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    dediğin gibi büyük ihtimalle kaçak tır hemen sahil güvenliği arayıp söylein geliyorlar.tarabyada başıma gelen bir olayı anlatıyım bunun bahanesi ile olta atmaya tarabya ya gittim bir tane tekne kıyıya bağlamış midye çıkartıyor ordaki bir abi hemen sahil güvenliği arayaıp şiket etti hemen geldi sahil güvenlik uyardı ve adamlar gitti sahil güvenlik gidince tekrar geldiler midye çıkartmaya abi tekrar aradı hemen sahil güvenlik geldi bu sefer adamlar kaçmaya çalıştılar açıkta önünü kesip tekneyi istinye barınağa çektiklerini gördük sonra ne oldu bilmiyorum ama her aramaya gteliyor sahil güvenlik bilginiz olsun.

9. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    evet gerçekten ilgileniyorar. ama sarıyerden bçekmeceye en hızlı bot 1.30 saatte geliyor onlar gelene kadarda atı alan üsküdara varıyor. bu işi boş boş oturan zabıtaya vermeliler . Gerci zabıta demişken büyükşehir ve bçekmece zabıtaları taşlı sopalı birbirine girdi sahil senin benim kavgası :)

10. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    peki b.çekmece veya otarafta shil güvenliğin yeri yokmu ben bilmiyorum araştırmak lazım heryere sarıyerden gitmiyorlar ya sonuçta en yakın yerden gelirler bence hemen

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Gırgırı trolü öğrendik biraz göre göre... 1 Eylülden önce her gün kova dolmasada kapımızın önündeki denizden 1-2 kilo balık tutardık yasak bitti balık gitti. Göçmediklerine göre bir yerlere satıldılar.

12. ali burak gebedek

ali burak gebedek ali burak gebedek

akdaşlar unkapanı ve galatadan haberi olan varmı acaba çaparimi yoksa zoka ile yemlimi balık alıyorlar

13. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

ŞİMDİ TELEFONUNU KAYDETTİM Bİ DAHA GÖRÜRSEM 158 İ ARIYORUZ ARKADAŞLAR BİZİM BALIGIMIZI TUTMALARINA İZİN VERMEYELİM YUVALARINA SAHİP ÇIKALIM LÜTFENN DUYARLI OLALIM

14. ali burak gebedek

mahmut abi şuan oradaki durum nasıl acaba

15. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

VALLA KARDEŞ BEN ŞU AN EMİNÖNÜNDEYİM ÇALIŞIYORUM AMA EVİM ORDA YANİ KİREÇBURNU TARABYA ARASINDA YARIN İNŞALLAH FIRSAT BULURSA CEPTEN HABERLERİ VERİRİM OLMAZSA AKŞAM 12 DEN SONRA HABER YOLLARIM

16. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Palamutlar süper... Sahteyle mi aldın? Bendeki sahtenin resmini ekliyorum acaba iş yaparmı?[​IMG]

17. ali burak gebedek

saol abi işallah bereketli avlar yaşarsın

18. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

HAYIRLI İŞLER USTA TANITIM REKLAMIMI YAPIYOSUNUZ

19. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    iş yapar abi sahte. Ben çapari ile aldım ama sahte ile alanlarda var. Aynı renk ve desenli sahte ile alan oldu bugün.

20. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Çok teşekkür ederim
    Ben işteyim birader izinli ve balığa gidiyor şu an yolda.
    Dedim palamut coşmuş. bendeki sahtenin mavisi var biraderde. Çaparide aldı palamut için. Sahte ve çapariyle denemeler yapacak bakalım inşallah alır bişeyler.
    Tatlı sudan başka biyere gitmeyen adama deniz balığına alıştımak ne zormuş. ama aldı aşıyı artık reeling
    Sazan, yayın tutar getirirdi ama ağzına sürmezdi birader. şimdi tutuyor, üstüne afiyetle de yiyor:hungry:
    E iyide oluyor...
    Herkesin oltası dolu olsun...