aynı markaları ama farklı renkleri kullanıyorum.ben daha çok yeşil ve mavi ağırlıklı alıyorum sahteleri. Aragon mavi siyah modeli lüferde süper çalışıyor. Geçen Mayıs ayında Tarabya organizasyonuna katılanlar şahit oldu
Alico abi Tarabya sahil geniş biliyorsun, kalabalık sorun değil orada. Gırgır yanaşmıştı Büyükdere'de 2 büyük kamyona kasaları yüklüyorlardı. Tekneyle çıkmış bir arkadaş, telefon açtı Poyrazköy tarafı 150 çift almışlar
Gelmeyi düşünen arkadaşlar yanlarında 100-125-150gr kurşun ve 1/0, 2,0/ iğneli uzun tüylü beyaz / kırçıllı palamut çaparisi ve mantarlı lüfer takımı getirmeyi unutmayın. Küçük iğneleri açıyor balık. Hava Durumu Güneşli 29 derece sıcaklık Güney / Güney Batı 5km rüzgar hızı
aynen.. az önce karaköy spotbalıktaydım, aynı şey konuşuluyordu.. palamut haberleri dilden dile geziyor.. yarın daha da bereketli olabilir..
son dakika haberi şimdi telefonla çağırdılar malesef gidemiyorum tarabyayı palamut basmış en az alan 15 ad
kardeşim otobüse geçiyordum genlede çapari sallandığını gördüm,cengizde bir arkadaşla konuştum zokaya hamsi bağlayıp tutanlarda var dedi. ama benim gördüğüm çapari.
Abi yer sorunu yok, 3km olta atılabilecek sahil var ben erken gidicem yer ayarlıcam. Saat 8 gibi oradayım. Akşama yemlik istavrit tutucam. İstediğiniz saatte gelin sabaha kadar oradayız.
ya arkadaş bu nasıl bir hastalık ben anlamadım resimleri gördüm içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum ama malesef işteyim bide güvercin hastalıgı var bunun gibi oda
Herkese Selamlar, Ceyhun senden sonra bir palamut daha aldım dün ve bir kaç kişi daha çapariyle palamut aldı. Hatırlarsın beni, okuma salina kamış vardı sen de test etmiştin ve benim okuma distance surf pro makinayı yağlamıştın. Dün yakaladığım palamutların resimlerini eklemeye çalışayım.
YA ARKADAŞLAR ŞÖYLE PALAMUT VAR BÖYLE PALAMUT DEYİP YARIN KARGA BOKUNU YEMEDEN MİLLETİ DOLDURACAKSINIZ SAHİLE ANLAMADIM Kİ YOKSA SİZ SAHİLDE ÇAYMI SATIYOSUNUZ :=)