Ceyhun hoşgeldin Senin palamut kastaği benim arabada Organizason var mı Cumartesiden sonrası için olursa haber ver katılmak isterim hadi rast gelsin
var var ceyhun geldi boş dururmu her hafta bir organizasyon yapar artık tabi palamutlarda coştu bu ara her kes akın akın boğaza geliyor
Dün gece Arnavutköyde işim vardı, akşam saat 22,00 civarı dönüş yolunda Emirgan iskelesinin Sarıyere bakan tarafından üç kişinin peşpeşe dişli aldığını gözlemledim, Emirganda bayağa bir hareketlilik vardı, ilgilisine duyurulur
DÖVDÜKLERİ YETMİYO BİDE DENİZE ATIP BÜTÜN PARALARINI ALIYOLAR ODA YETMİYO BALIKLARIDA DENİZE ATIYOLAR
Yuh be yaz gününde dağdan kurt indirirsiniz aşağı Kurtların arkasındanda ayılar bile iner bu sıcak havada... Ben bile tırstım ha ben gelmem arkadaş o taraflara nedir bu ya. güpegündüz adammı kesiyorlar. ne adım atmam ben
Oltayla Balık Tutma YarışmasıYazdır-A | A+ Tarih: 16.09.2012 10:00 - 16.09.2012 14:00 Yer: Yeni Galata Köprüsü 16 EYLÜL PAZAR Yer: Yeni Galata Köprüsü 10.00 Oltayla Balık Tutma Yarışması 11.00 Kumkapı Orkestrası Fasıl Müziği 12.00 Balık Ekmek Dağıtımı 12.30 Ödül Töreni Yer: Kumkapı Meydanı 14.00 Kumkapı Aşçıları Yemek Yapma Yarışması 18.00 Yemek Yarışması Ödül Töreni
merhaba abilerim balıktan geldim,2 tane palamut aldım biri 42 cm diğeri 30cm geldi . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ellerinize sağlık süper gözüküyor palamutlar Anadolu yakası kuvvetli palamut akıyor şu anda Çubuklu ve Burunbahçede epey balık alınıyor bilginize.