:laughing: :laughing: :laughing: Benim tekne suyla çalışıyor be kardeş.Saçmala ya olurmu öyle tekne senin birader.
Bu akşam üstü saat 5 te başlayıp 8de sona eren avımızda bebek akıntı burnunda yaklaşık bir-birbuçuk kilo istavrit aldık hava karardıktan 8e kadarda taze istavritlerimizden şamandıralı iki iğneli hırsız takımımızla bişeyler yoklamaya çalıştık ama nafile bişey vurmadı bizde istavritlerimizle geri döndük. İyi akşamlar.
bu gün arnavutköyde güzel boylarda izmarit vardı.ben de payıma düşeni aldım bir kişinin kovasında 3 tane çinekop gördüm.ama kıyıdan hiç istavrit yoktu
evin kapısından şimdi girdim dün saat 14:30'da Tarabya'ya gittim ve şimdi döndüm Can, Kenan ve ben tüm gece olta salladık. 34 adet çinekop, yemlik istavrit çok nadir çıkıyor tüm gece yem peşinde koştuk reeling
Hiç olmamış Ceyhun... Çinekop tutmak yasak, bu gayet açık ve net, öyle değil mi? O halde, oldu mu bu şimdi?
Çinekop derken balığın boyunu belirtmemiş.. limit altı balıkları alıkoyduğuklarını sanmam, bilinçli balıkçılardır.. ağız alışkanlığıdır çinekop..
Emin olabiliriz ama, artık dilimizden bu çinekop olayını atmamız gerekiyor. Çinekopun ufak olup tutmaya değmeyeceğini kanıksamalıyız. Psikoloji bazen en önemli şeydir.
Orası doğru, bu nedenle ben genellikle "dişli" ya da "lüfergil" terimlerinden birini kullanıyorum.. nedense sarıkanat diyesim gelmiyor hiç..
*** arkadaşlar busabah saat beş buçuk itibariyle tarabyadaydım istavrit yoktu herkez palamuta atıyordu saat sekiz otuzda bir adet iri palamut almayı başardım resmini koyacaktım ama beceremedim yanım dakilerdende ikişer üçer alan oldu dokuzda avı sonlandırdım hepinize rastgelsin
yav arkadaş balıga ne zaman giitttiiiin nezaman tuutttuuuunnnn nezaman yazdın helal cumartesi akşamıda aynı performansı bekliyom haaa hadi rast gele