En iyi dost modeli katılıyorum. bir yemci olsun yeter. Oda Aret gibi arkadaşın olsun. Aret banada yem tut bakalım biraz. olmazsa yemleri yeriz tavada
İstavrit kolay abi gece tek tek de olsa bir şekilde yakalarım yemsiz kalmam, ama şöyle zargana izmarit filan bulamıyoruz ki lüferin aklını başından alalım
Cmartesi muhtemelen yem buluruz gibime geliyor o saatlerde en canlısından Aret izmarit tutmam lazım en acilinden kıyıda gancur, zargana kolay çözebiliriz. sanırım
Çözersin abi. Ben onu bilir onu söylerim, Bir işi bilen yapar, az bilen akıl verir, yapamayan eleştirir.
Ahırkapı radarın orda bir çakar var. Onun üst tarafında bolca bulursun sanıyorum. Olmadı, halice gir, köşk gibi bir mekan var, onun önünden çabucak livarı doldurursun. Sen kesin biliyorsundur buraları da, kararsız kalmışsındır şimdi.
7-8 yıl önce Bebek deniz fenerinin orada inanılmaz izmarit tutuyorduk. Çok derin bir yer. Tüm balıkçılar izmarit için midye satıyordu. Yıllardır yolum düşmedi son durum nedir bilmiyorum. Yolunuzun üzerindeyse bir bakın derim.
Hooop ne oluyoruz bakalım. Senın yemlerinide benmı tutacağım ne güzel hayat orda şu var burda bu var abi gelecek balık tutacak. Allahtan Sağlık Devletten aylık Alicodan Yemlik balık hadi bakalım bu dünyada ölümmü var sana Serdar
Cumartesi bizde boğazda oLacağız nasipse.. beLki rastLaşırız abiLer, arkadaşLar.. Aret'in en son avLandığı yere yakın oLacağız rastgeLe..
Ölüm dersen, karada zor ama denizde olacağız, o yüzden emin değilim. Sorun değil, tutarız yemi ama, zargana süzmekten anlamam, o senden, izmarit, istavrit benden, tamam?
arkadaşlar busabah sultan ahmette işimvardı oradan yürüyerek saray burnuna geçtim 10.15 kişi vardı 1 adet palamut almışlardı
soru Kısmet olursa cumartesi akşamı boğazda lüfere yemli atıcam ama geçen hafta tuttuğum izmaritleri buzdolabında dondurdum bu yemlerimi cumartesi günü kullansam uygun olur mu,taze yem verimini verirmi.Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yer aslında hemde afiyetle. Ama gurme balıktır lüfer, marine edilmemiş buzhane balığına hiç yüz vermez. Marine için: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29001
Seçkin önğnde yemi bol hayvanın o kadar taze ve canlı yemi varki muhtemelen yemeyecektir. Deniz derya yem dolu sen taze yeme devam et bence
Sen onları b.klu kebap yapıp (bana çatmayın, adı bu, ben ne yapayım?) afiyetle ye, hiç boşa ağırlık etme dostum.
Alico abim benim aslında amacım iş çıkışı gidip deneme yapabilmek işten geç çıkıyorum sahile gidene kadar hava kararmış oluyor yem tutacak kadar zamanda kalmıyor Serdar abininde dediği gibi boklu kebap yapıp yemek gerekli yeri gelmişken sorayım bu balıkları yemekte bir sıkıntı olmaz dimi temizlemeden buzluğa koydum diye? lüfer efendi yemez ama biz yesek sıkıntı olurmu?