başına köşeli parantez içinde "img", sonuna gene köşeli parantez içinde "/img" ekle. Şunun gibi: [imag]link[/imag] Ama imag yerine, img yazacaksın.
Haklısın, ikisi bir arada olur hatta aynı çapariye hem istavrit hem çinekop gelebilir ama o zaman sıkıştırma söz konusu değildir. Hani belgesellerde görüyoruz ya, köpekbalığı ortada dolanıyor, etrafında da bir sürü balık, kaçmıyorlar, nasıl oluyorsa o anda köpekbalığının saldırmayacağını biliyorlar herhalde. Tabii, herkesin tecrübesine de saygı göstermek lazım. Sen öyle diyorsan öyledir, bana göre de böyledir. RAst gele, selam ve sevgiler.
Arkadaşlar dün gidip istoçtan bu sahte balığı aldım. Acaba iş yaparmı? Ve bunu oltama bağlarken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir şimdiden teşekkürler. Aynısın mavi olanı da var bilmiyorum renk farkeder mi?...
Uzun bir ara oldu ama döndüm sonunda. Bugün Tarabya'da keşif yapmayı düşünüyorum bakalım ne çıkıyor. Tarabya Organizasyonu; Gün: 15.09.2012 Cumartesi Saat: 14:00 Yer: Tarabya İngiliz Konsolosluğu önü Gündüz çapari ile palamut ve rapala ile lüfer aramayı düşünüyoruz. Ayrıca yemlik balığımızı gündüz tutarız. Gece kesinlikle yemli avına kalmayı düşünüyoruz (yer değişikliği yapacağız), katılmak isteyen üyeleri bekleriz. Aret, Can, Kenan, Mehmet abi, Serkan mrsparkle hazırlıklar tamam mı?
aksilik işte, C.tesi günü ev taşıyacağım ): yoksa katılmayı çok isterdim, yalnız c.tesi sağnak yağış bekleniyor diye biliyorum ?
Dün gece saat 10:00 01:00 arası Tarabya tokmakburnu' ndan lüfer denemesi yaptık. Yem taze fakat tutulan çinekoplar 15 cm civarıydı ve hepsi denize salındı. 1 adet 25 cm civarı alabildik rüzgar arttı evin yolunu tuttuk.
Tarabya bölge komutanı Ceyhun dönmüş, birlik toplansın Ben hava kararmayı yakın geleceğim bir iş çıkmazsa. Hazırlıklar tamam, hem lüfer hem çinekop takımlarımı bağladım, yeter ki balık olsun
Aret bende odadaki eğitimden sonra saat 7 gibi orada olurum size iyi yemlik avlamalar. ben gelip hazıra konayım )