bu sabah kalenderdiydim fazla kalbalık yoktu ama balıkta yoktu 3 saatte 9 adet iri istavrit aldım ve avı sonlandırdım yeşil ince takım beyaz iğne herkese rastgele
Arkadaşlar az önce balıktan geldim istinye ve emirgan sahili arasına denedim istavrite ve palamuta malesef sonuç sıfır hiç balık yok
Öğlen 12 den akşam 8 e kadar tarayadaydım en az 15 tane iri palamut alındı Akşamda yemliye kalanlar vardı
az önce tarabya istiyeden bende döndüm 5buçuk gibi başladık lüfere sahte atmaya 8buçukta döndük arada istavritede atanlar vardı ama kimsenin birtane bile balık tutabildiğini göremedim bizde dahil
v ay arkadaş şu palamut bi bize denk gelmiyo be bu cumartesi akşam 18 00 21 00 arası tarabyadaydım sıyırtmayla tek tük istavrit alanlar vardı birisinin çaparisine çinekop denk geldi.bende rapala denemesi yaptım( wmc 7 cm açık mavi ) hiç alamadım ama tahmini 25 30 cm arası bi lüferi tam kıyıya alıcakken denize düşürdüm içim gitti resmen kısmet değilmiş napalım
yarın sabah arnavutköye geçmeyi düşünüyordum fakat zaten kısıtlı vaktim var.mecburen 6:30 gibi üsküdarda olacağım.gelmek isteyen katılmak isteyen olursa buyursun gelsin kıvırcık uzun saçlı birisi görürseniz o benim.
aret denedim ama balık alamadım karidesde denedim gene yok dibe atıyosun ya iskorpit yada kadife geliyor
en önce yemin taze olmalı yani kendin yakalaman lazım (balıkçıdan alınana nadir vuruyo) kalender tek tük yeniköy macro senter önü fena kaıntı 125 gr kurşunu hiç zorlanmadan götürüyo arnavut köy dolu artık ona göre hesapla
Dibe indirmeyeceksin, fırdöndün suyun hemen dışında olacak. Çinekoplar istavriti sıkıştırınca yüzeye çıkıyorlar.
yüzeydede denedim hem karides hem istavrit gene yakalayamadım gene verdiğin bilgiler için teşekkürler
Dün Sarıyer cıvarlarındaydım. Akşam 9 dan 12 ye kadar herkes 7-8 adet sarıkanat aldı. Ben de bir tane alabildim. Çünkü taze yemim yoktu. Bu luferler acayip yem seçiyor. Saat 10:30 dan sonra yem taze yem tutunca vuruşlar gelmeye başladı. Yemlik balığı bu aylarda en guzel tutma yöntemi sallama dediğimiz yöntem. Öncelikle 4 metre civarı makinasız biri birbiri kamışın ucuna siyah parlamayacak kamış boyu kadar ip bağlıyoruz. Ucuna da sinek iğnesi iğneye de istavritin kuyruk altından kestıgımız parçayla su üstünde yüzen küçük balık taklidi yaparak yemlik balıgınızı süratle toplayabılırsınız. Ben öyle yaptım ama geç kaldığım için 1 balık ile döndüm.