AH ULAN AH İŞTEYİZ YA BU PALAMUT RESİMLERİ BENİ BENDEN ALDI İŞİ BIRAKIP GİDESİM GELDİ DARISI YARIN BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH
Taze yem bulamadığım için kıyıdan şeytan oltasıyla ilarya alıp, yaprak yem olarak takıma taktım ve mekanda en çok balık alanlardan biri de bendim. 6 tane sarıkanat almayı başardım. Taze İstavrit bulamayan arkadaşlara tavsiyemdir.
Konu cosmus herkese rasgele ,ne zaman istanbul disina tatile ciksam boyle oluyor neyse bu aksam donuyorum )
arkaşlar merhaba;heryer palamut kaynıyor demedi demeyin bu hafta zarganaya olta atmayabilirim reeling
Ural abi verdiği bilgi derken hangi bilgi her yerin palamut kaynadığımı peki nereleri olduğunu söylermisiniz.idk
unkapanı köprüsü kovalar gırla gidiyordu (otobüsle geçerken gördüm) kovalardan çatal kuyruklar çıkmıştı ayrıca üsküdar cengize uğradım 2 arkadaş avdan dönüyorlardı (yolda gördüm) kovalarında 7-8 parça palamut vardı.
arkadaşlar bunlarda yeni aldığım sahteler kullananlar var ise bilgi ve tecrübesini yazarsa çok makbüle geçer.
Özkan hocam palamutta takım olarak ne kullandılar. Palamut çaparisimi yoksa sahtemi bilgi sahibimisin.
yer her zaman ki gibi Tarabya Sabah çok erken gelenler 1-2 almışlar önce, ben 8gibi oradaydım. Tek tük çıkıyordu. Saat 11'de bir akın başladı. Herkes kısmetini aldı. Boylar süper.! hooked reeling Sabah balığı; 11'den sonra aldığım balıklar, 3 tane yeter bana dedim ayrıldım. Balık hala devam ediyordu. Yarın çok güzel olacak hihi
Ellerinize sağlık maaşallah süper hemde süper ötesi bunları patır kütür verin ki yarın değil olta ayakta duracak yeriniz kalmasın Ceyhun süpersin tekrar ellerine sağlık Biz ne yapacaz bakalım off offf....