SENİN GİBİ BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM... REKLAM YOK BİRADER.. BİLGİ PAYLAŞIMI DİYORUZ BİZ BUNA... ÇIKAR OLMADAN İNSANLIK ADINA GÜZEL BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMAK... STRES ATMAK, BİŞEYLER ÖĞRENMEK VE ÖĞRENDİKLERİMİZİ BAŞKALARIYLA PAYLAŞMAK... BENİM GİBİ BU İŞİN ACEMİLERİNİN, USTALARDAN BİRŞEYLER ÖĞRENMEK İSTEMESİ VE ONLARA ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ... ÇOKTA POLEMİĞE GİRMEMEK... BURAYIDA FAZLA İŞGAL ETMEMEK BOŞUBOŞUNA... REKLAMA GEREK YOK ÇÜNKÜ...
estagfurullah olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli olan birbirimizin kalbini kırmamamak bu arada tanıştıgımıza memnun oldum
Tecrübelerim beni yanıltmıyorsa yarın palamut yapmayacak gibime geliyor. Kuşlar yüksekten uçmaya başladı. bence yarına fazla ümitlenmeyelim. (Bu arada Aret Avantayı kuvvetli verdi ne diyim.)
estagfurullah olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli olan birbirimizin kalbini kırmamamak bu arada tanıştıgımıza memnun oldum
forum birden sakinleşti palamutu duyan çapari bağlamaya gitti galiba bu arada yarın balığa gidecek arkadaşların kovalari bol palamut ve lüferlerle dolar inşallahhhhh bende dahil rastgele dostlar..
selamlar cumartesı gunu cok gelmeyı sıze katılmayı ısterdım fakat calısıyorum ama pazar gunude oralarda olursanız mutalaka orada olurum
Forum coşmuş arkadaş. Palamutun P si yetiyor valla Kimi espri yapıyor öteki arkadaş ciddiye alıyor altüst olduk Çok yazan biri değilim ama çok hoşuma gitti, herkese rastgele. Bu arada benden de ufak bir tavsiye, mantarlı lüfer takımlarınızı bu aralar yanınızdan hiiiç eksik etmeyin.
Vakti olan boğaza insin atsın oltasını keyif yapsın tutsun. İnemeyen işi olan, carrefour, realden tanesini 2.5 TL ye alsın. Az önce haberlerde söyledi 4 tane palamut 10 TL.
bugün ben gitmedim ama yeğenim kanlıcaya balığa gitti balık yokmuş ama ileride çakal burnunda rapalayla palamut alanlar varmış.
selam herkese 1 yıldır balıkla ugrasıyorum hep avrupa yakasında takıldım ama karsıdan gelıyordum bana pasabahçe beykoz arası yer tavsiyeniz varmıdır cevaplarınız için şimdiden tesekkürler..