Tebrikler Aret..Çok temiz bir av olmuş..İstavrit yakalamanın süper yöntemini keşfettik biz Can Abi'yle..Zil abi zil..Sır zilde..Bir de su üstü çapariye kurt takacaksın..
Aret http://imageshack.us/a/img32/8751/fotoraf0033t.jpg Dün gece yaptığım Boğaz ziyaretinde 9 tane limitüstü balık aldım, 3 tane de küçük iade. İstavriti yakalamak çok daha zor, ilk başta yarım satten fazla uğraşıp 5 tane istavrit yakaladım. Canlı istavrit varsa balık anında saldırıyor, yoksa hiç vurmuyor bile. Yem bitince yine uzun uğraşlarla tek tek istavrit yakaladım, 3 defa takım kestirdim, dişliler bu sene erken ve bol geliyor, 20 cm. yasağından mıdır 24 metre yasağından mıdır çok bariz bir fark var. Aman böyle devam etsin. aret çok güzel av olmuş inşallah böyle devam eder sezonun ve hepimizin sezonu bu arada cumartesi akşamı boğazda bi org varmıdır.bende gitmeyi düşünüyorum eğer bir şeyler varsa
3 no. Mustad iğneli 0,26 FC sarıkanat takımları 1 no. Mustad iğneli 0,285 FC lüfer takımı bağlamıştım. Taze yem ve FC misine inanılmaz farkediyor, gece boyunca vuruş için 5 dakikadan fazla beklemedim. Ama misine ince olduğu için 3 kez yolda kestirdim. En son balıkları lüfer takımıyla aldım. Bir iki balık daha gelse onu da keseceklerdi.
Teşekkür ederim Uygar. Boğaz'da istavrit inanılmaz azalmıştı, adeta altın değerinde. Ama kurt olsa ben de pek zorlanmazdım, istavrit onun hastasıdır
Aret bana FC için güvendiğin kullandığın bir marka/model tavsiye eder misin?? Bugün alacağım internetten..
Teşekkürler, cumartesi akşamı ben gidemeyeceğim maalesef ama Boğaz çok kalabalık olacaktır diye düşünüyorum.
Alakası yok buğrahan burda herkes birbiri ile birşeyler paylaşır Yardımcı olacağımız bir konu varsa hemen...
aret kardeşim teşekkür ederim cevabın için ben yaklaşık bir sene oldu balığa ve foruma katılalı bazen size saçma gelebilecek sorular sorabiliyorum ok ama bizde yavaş yavaş öğreniyoruz o yüzden sizin gibi tecrübeli arkadaşlarımızın bilgilerine çok ihtiyacımız oluyor kusura bakmayın
aliço tsk ederim şimdi diyeceksinzki 1 senede 9 mesaj atmışsın her sabah foruma bakarım yalnız konular hakkında bilgim olmadığı için sadece takipdeydim şimdi şimdi tecrübe kazandık artık katılıyoruz
Nerde ne zaman hangi konu ve koşulda istersen burda herkes yardıma hazır. Balıkçılık ile ilgili ne istersen sorularına cevap bulacağından eminim. Sevgiler
arete de dediğim gibi cumartesi akşam yada gece çıkmayı düşünüyorum bir org. varsa kontenjanda varsa katılabilirim yoksa tavsiyeleri bekleriz
Rica ederim bu sayfayı rapor dışı konularla fazla doldurmamak için çok fazla yazmamaya çalışıyoruz, lütfen kimse yanlış anlamasın.
S.a arkadaşlar hafta sonu balığa gimeyi planlıyorum cumartesiden pazar öğlene kadar palamut avı için en uygun saatler ve yerler nerelerdir. sarayburnunda sabah saatlerinde palamut alma sansım varmıdır. tarabya tarafında çok kalabalık olması bazı insanların sanki babasının yeriymiş gibi tapulaması genelde köprüdede çok oluyor insanı rahatsız ediyor insanın zevkini kaçırıyor gittiğine pişman oluyor. bazende o kadar değerli insanlar varki yardımcı oluyor ilgileniyorlar keşke herkes onlar gibi olabilse. Teşekkurler..