sagol dostum allah razı olsun ... salon dakı 82 samsung lcd tv ve cocugumun odasındakı 22 lcd tv almıs O.Ç
mahaLLeden biriLeri gördü evden aiLeyLe ayrıLdıgını.. yani varsa mahaLLede bu it çakaLLarı tanıyan kesin uLaşırsın çaLınan maLLarına, çaLanLar mahaLeden degiL ama o gençLerin arkadaşı buna emin oLabiLirsin...
Geçmiş olsun timur abi Siz varken girmedi ya eve bardağa dolu tarafından bakmak gerek çok geçmiş olsun abim.
valla dostum sagolasın ama ben zaten cumartesi ögleden başlıyorum balıga onun için yen problem degil hafta arası işten dönüşte ugrayınca yem problemi oluyo genede sagol
eyvallah sagolsunlar verdikleri bilgiler gerçektende çok faydalı fakat benim anlatmak istedigim arada bir balık durumundan haber ve balık resimleri yüklenirse arkadaşların iştahları kabarır en azından
aynen öyle yavuz...mahalleden yada bılen bırılerı ınan dun hava cok guzeldı ben elektronık esya alım satımı yapıyorum ısyerım vardı 6 ay evvel kapadım sımdı evden home ofıc calsıyorum sahıbınden com ve gıtıgıdıyor vs ılan sıtelerımde magazam var ordan satıyorum ne ıs yerı kırası lektrık suyu hava parası muhasebeı malıye vergı vs verıom ne edıom bole daha ıyı ama benım bu ıslerı evden yaptımı evde cıhaz olabıldıgı bılen bırı ozelıklewr dun eşimde gecenlerde sarıkanat yakaldı ya tarabyada ılla bende gelıcem cubukluya dedı onuda aldım yanı esımınde bızım evden cıktımızı bılen bırı ve ılk defa esımı gunduz goturdum neyse napak cana gelcene mala gelsın yapacak bısey yok onlemımızı almak lazım bırazda bızım hatamız esım ust kılıtı kıtlemeyı unutmus ;( balık sevdasına 600 tl zarar .....
valla kenan neresi benim mera söylermisin beni tanıyomusun yoksa bide opelli abinin adı ne belki tanıyorumdur ben seyfi abinin yanındayım genelde seni bazen görüyorum şapka takıyosun galiba birazda göbek yapmışsın doğrumu
valla bence şu nedenden senin kovada biraz balık varsa sanki bi tek senin tuttugun yerde balık çıkıyomuş gibi herkes yanına park ederde ondan bence
2 ekım aksamı once galataya gıttım bırsey yoktu oradan yıne forumdan arkadasımız feyzullah ıle oradan bogazın yolunu tuttuk vardıgımız merada su ustu 10 gramla yemlı av yapan kısıler vardı bızde aynı sekıl avlandık ama sonuc bızde sıfır vurus alıyordum ama balıgı alamıyordum tasma atmama ragmen yemlerı kımı fıleto kımı şak şak takıyorları nerde yanlış yaptıgımı cozemedım.
Boğaz'da yemli avları devam ediyor. Balık bol ama boyların ufak olması can sıkıcı. Geçen sene olduğu gibi 20-22 cm'e bağlanmış durumdayız. Büyük iğne büyük yem atıyoruz sonuç bu: