kusura bakma unuttum valla şimdi aklıma geldi sen söyledinde o zaman artık yem bulamayınca seni bulucam demektir kenan
sagol abım ev bakıyom bende bu 2 ıncı oldu 2 seferde arabam suan sahıbınden com A BAKIYORUM EV ILANLARI TARABYADA BIR EV BULDUM BAHCE KATI 700 TL INSALLAH TASINICAM bu ev ugursuz geldı 6 ayda 2 sefer ev 2 sefer arabam soyuldu
115 kullanıyorum,gittiğim günlerde hava çok sakin oluyor genelde. Rüzgar akıntı olursa 140-150'ye kadar çıkabilirim.
geçmiş olsun timur tarabyasütü ömürtepe kireçburnu tarafındanda evlere bak bende tarabyaüstünde oturuyorum tavsiye ederim
İnşallah abi, ben kıyı balıkçılığında acemiyken koca koca sarıkanatlar gelirdi bu yemlilere, şimdi işi öğrendik ama o balıklar kalmadı. Yine de bekliyoruz ümitle.
valla kenan bıkac tane buldum dostum ınsallah nasıp kısmet burası beyogluna aıt semt bıraz karısık bırasda soyle bahcelı sakin bır yere gecım dıyorum fazla uzak olmasında sagol saygılarımla
önümüzdeki aydan itibaren tamamen özgürün emekli olmaya karar verdim .kendime sakin bir mera arıyorum kalender sahiline olduğu gibi zincirli babaları dizmişler gerçi çalışılabilir ,dün iki kişinin rapalası zincirlerde kaldı .iyi bir mera kısacası dostluğun arkadaşlığın paylaşımın olduğu bir yer bilen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Sen gideceğin yeri söylede, bende zabıtalarla filan gelip bir canını yakayım hihi Çinekop yakalamak yasak Mahmut, yasak. Bu lafı sözlüklerden av babında çıkarmamız gerekiyor, çocuklarımızın da lüfer ve sarıkanat yakalayabiliyor olması için.
çinekop yasagı valla kardeş bizim tuttuklarımız genelde sarı kanat ufaklıkları zaten bırakıyoruz ama bu yasak gırgırlar tiroller için diye biliyorum önemli olan onlar biz degiliz dostum