Yok ya Ağabey Bizde mantarlamışız artık Sabah 2,30 du balıpa gideceğim diye hazırlandım bi 10 dakika kestireyim dedim saat 09,37 işte böyle
ettim aLi abi kendi kendimede ah ettim bir Lüfer tutarsam resimLeyip büyük bir çerçeve içersinde evime asıcam inan bana ahtım var
eyvaLLah güzeL abim.. hafta bir 2 beLki çıkabiLiyoruz onda da hep kararsız kaLıyoruz tekrar saoL denerim nasipse
s.a yorumlarınızı okuyorum fakat balık tan haber veren yok hep boş bari ben söyliyeyim mevsim açıldığından beri ne zaman gitsem çinekopsuz eve dönmüyorum haberiniz olsun yerimin neresi olduğunu sormayın gerçi söylesemde farketmez hafta sonları maç kuyrugu gibi hafta arası rahat tek dert taze yem yakalamak büyük ustalık istiyo
abicim cumartesi baLıktayım yemLigi tutup geLicem boğaza cok sıkıntıya düşersen teL ac aLo de payLaşırız yemimizi...
senin o meranı bilmeyen yok Mahmut. orda istavrit yakalamak çocuk oyuncağı gri opel astralı balıkçı abimize git sana 16 numara iğneli ince takım versin bak bakalım nasıl alıyorsun o istavritleri
Abi yazılan mesajlardan zaten balığın olduğu gayet net şekilde anlaşılıyor. Burda çok değerli üstadlar var . onlardan güzel şeyler öğreniyoruz fena mı oluyor ? biraz balık biraz sohbet işte. hiç bi şey yazmadan sadece rapor okumaya gelenler de zahmet edip biraz fazla şey okusun
Aynen abi evde o takımları hazırlamak başlıbaşına zevk zaten. Allah bu güzel balığın ömrünü uzun etsin. Uskumru gibi terketmesin bizi
SEvgili Aret buralardayız debelenip duruyoruz. sen nasılsın cuma akşamı yapalım bir organizasyon Ceyhun sen ben ve müsaitse Can Kardeşim
Bu gun karsıda işim vardı hanımıda aldım cocuguda donusde dedım saat 4-5 gıbı beykoz cubukluya ınım bakım ne var ne yok bır telefon geldı komsuda eve hırsız gırmıs pat 15 dk durdum durmadım döndüm neyse bır kac fotograf cektım rpala ıle palamut almıslar 3 er 5 er tane sızle paylasım dedım saygılarımla .....
dün hiç balık yakalamama rağmen çok keyfli bir gün geçirdim millet kaşıkla ,rapala ile güzel palamut alıyordu ve hemen balıkları kovalara atıp gizliyorlardı .hafta içi olmasına rağmen sahiller oldukça kalabalıktı ,palamutlar oldukça iri ve kalın balıklardı bir iki çapari denedim sonuç vermedi oturup seyrettim dandik kamışların makinaların balığı çekerken aldığı vaziyet görülmeye değerdi dikkatimi çeken kaşık rapaladan daha randımanlı olmasıyıdı . hepinize rastgele
İnsanlar tuttukları balığı göstermekten neden imtina ederler acaba ?. Çalarlar diye mi korkuyorlar. Birinin benim livarımdaki balığı görmesi benim hoşuma gider , hele görülmeye değecek balıksa gurur bile duyarım yani
valla özkancım bence kovadakı balıkları saklamaların nedeni balıgımı görup kımse gelıp atmasın kalabalık olmasın dıyedır dıye dusnuyrum