Sitede hareket olmayınca herkesin balıkta olduğu ve hala geri dönüp "balık yok" diye bildiren olmadığına göre de "balığın bol olduğu" düşüncesiyle yazdı herhalde Atom karınca
Estağfurullah, Kıyılarda dolaşıyoruz işte.. Ama bu sezonu iyi açtık.. Daha şimdiden kıyıdan toplam 12 lüferim var bu sene.. O yüzden mutlu mesut yaşıyoruz.. Sesimizin çıkmaması ondandır.. Bu arada balıkçılık beni bırakır ben balıkçılığı bırakamam.. Tek kafamı boşaltabildiğim olay balık tutmak..
Dün Tarabya'daydım öğle saatlerinde gittim. Akşama kadar 2-3 tane Palamut alındı. Onun haricinde tek tük istavrit çıkıyordu. Zargana da yoktu.
Dünki denemeLerimizde maaLesef sonuç aLamadık.. 7 yıLdır avLanıyorum haLen kaba Lüfer tutamadım yne bana hasret yine bana hüsran var eyvah..
Abi dün 3 takım arka arkaya kesildi..2si iğnelerden gitti diğeri komple mantarla. çif kat 30 vardı aralarda. söylediğim olay 10 dakikanın içinde oldu arka arkaya yani..(öğlen vakitlerinde) alamadık işte. telli takım yapsak dert yapmasak dert ben de çözemedim
Dün akşam aldığım sarıkanatı kıyıya çekerken kanca ağzında takılı vaziyette birden yere düştü balık . Misanayı kesmiş , kanca ağzında takılı kalmış , allahtan son anda koptuda kayaların arasında kaybolmaktan kurtuldu. Kalın sağlam misina yada ip en sağlıklısı galiba.