Seçkin bugün fena değil hava Pazar günü denizdeydik hava gerçekten fenaydı zaten bugun öüleden sonra haftaya salı gününe kadar yatacak bol balıkçılık olur zannederim.
inşallah abi ama az evel rüzgar ortalığı ayağa kaldırdı 10 kiloluk paletleri savurdu buralarda çatı felan uçmuştur kesin
evet şu an itibariyle güneş açmış durumda rüzgar 0 neredeyse bu arada haliçe verilen suyun resmini çektimde bildiğiniz çamur akıyor
Herkese merhaba. Geçen 4 tane balıkçı tezgağından geçtim ve tezgahlarda yasak olmasına rağmen limit altında en fazla 14 bilemedin 17 cm çinekop satıyorlar. Yasak değilmi diye sorduğumda ne yasağı be abi balık bu sene bol birşey olmaz deyip kestirdi paragöz esnaf.
Bu kafalar değişmedikce bizler bir yere varamayız. Senin de tabirinle bu paragözleri şikayet edeceğiz ihbar hatdı 174 ben balık halinde dahi yaprak ve cinokop gördüm ve 174 ü aradım kararsız kalmayalım ve bezdirene dek arayalım. 174 Şikayetlerinizde FİRMA BİLĞİSİ VE ADRES BİLGİSİ İSTENİLMEKDE.
Neredeyse tüm balıkçılarda satılıyor bu bebeler.. hangi birinin adresi? çıkıp sıradan hepsini kontrol etseler kesilen cezalarla Türkiye ekonomisi ihya olur hihi
Balık halinin hali içler acısı, limit altı çinekoplar tekirler gırla gidiyor. Koskoca hale bir denetimci gelse yüzlerce kasa balığa el koyması gerekir. Demek ki göz yumuyorlar. Yazıklar olsun hepsine!
Onunda yordamını bulmuşlar denetimci el koysa bile bir ihale ve cezai işlemle tekrar geri alıp piyasaya geri sunuyorlar, bu geçen senede aynıydı şimdide...
Evet maalesef nihai çözümleri bu ve hiçte zorlandıklarını sanmıyorum bu prosedürde bu ülkede ki yasalarda ve yaptırımlarda ciddi derecede açıklar var ne yazik ki
sabahtan beride turuncu çapariyle aşiyanda balığı boğmuşlar.çaparide gelen sarıkanatlar bile zaman zaman kafa gelmiş.
abi 2 gün balıktaydım hanım artık eve almıcak arkadaş tel açınca ben eridim bittim.sen bide beni düşün