Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Katılıyorum, ben de nokta avlak belirtilmesini hiç doğru bulmuyorum. Bu oraya gidecek olanlara da bir iyilik değil, işte gidenlerin avı haftaiçinde bile eziyete dönüşmüş. Pazar günü ne olur siz hesap edin. Av mevkisi olarka genel olarak Avrupa yakası veya Anadolu yakası dersek balığa gidenler değişik avlaklara yayılır ve herkes için daha güzel bir av yaşanır.

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Haklisin Sabri.

Kabatas iskele yani süper lüfer yapiyor indir bindir o derece yani. Kovaya sigmiyor tursu bidonu lazim en irisinden.

3. mrtgry

mrtgry

Ben avrupa yakasında oturan biri olarak anadolu yakasında 1 kez avlandım
    avrupa yakasında av yapanların %95 böyledir kimse köprü trafıgıne gırmek ıstemez ayrıca bogazın karadenız kıyısına dogru sakın meralar bulunmakta

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Allah Allah ben şu anda pencereden bakıyorum oraya hiç de öyle görünmüyor hayret :laughing: :laughing:

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

Doğru kesinlikle avrupa veya anadolu olabilir birazdaha özetle boğaz olur marmara olur karadeniz olur ama özellikle şuradan şuraya şu yerin önü bunun burası dedin mi iş karışıyor sende biliyorsun ki dişli için bile olsa tam nokta önemli bence he zamanla düzelirmi düzelir ama çekilen sıkıntı özellikle o yerin müdavimlerin yanına kar kalır :)

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Çok hizli gelisiyor ondan göremiyosundur. Ama yarin kesin görürsün ;)

7. sabriyazici

sabriyazici sabri

Varil lazım abi varil karaya döktüler balığı :)

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Saka maka geçen Aretle konusuyoduk kabatasi denemesini tavsiye etmistim. Tophanenin 200metre sol tarafi. Evvelden deniz otobüsü iskelesiydi simdi bilmem. Babam haftaiçi her sabah persembepazarina inmeden ordan alirdi lüferi. Denemekte fayda var.

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

yarın bak abi 50 kişi deniyor olur :) rast gelsin herkeze kendinize iyi bakın

10. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Süper bir yerdir herkes oraya gitmeli bence de :)

11. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Arkadaşlar şahit olduğum ve kıyıların müdavimi olduğunu düşündüğüm bazı kişiler ciddi bir telefon network'ü kurmuşlar..sürekli çamlıbahçede durum ne,emirgan nasıl v.s haberleşip durdular..organize işler gibi duruyor :)

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Geçmişte çok verimli bi yerdi, nedense şimdi pek rağbet yok.. Timur bi ara oraya takılıyordu..

13. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    ağ atanlar mahvetti orayı, geçen sene okulun bahçesinden atıyorduk yarım saatte 8-10 tane sarıkanat almıştık, o ara bir tekne gelip ağ attı balık kesildi, halada ağ atıyorlardır oraya o yüzden kimse yoktur yoksa çok güzel avlaktı

14. deePblue

deePblue na

Emirgandan aldigim istavritler ile yine emirgandan saat 15:00_17:30 arasi guzel sarikanatlar aldim.gunduz guzel yemli yapiyor artik.

15. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    (büyük oğlum klavyeyi kopardı uzun zamandır yazamıyordum)(3 yaşında) cumartesi kayın babamı bursaya yolcu ederken kabataş ikelesinin ordan gayet güzel LÜFER alınıyordu tabi ufaklarda çıkıyordu ama tam iskelenin orası gayet güzel lüfer yapıyordu kurşun en fazla 75 azami 40mt ileri atıyorlardı bende haliçten bir kaç parça aldım malzemeler olmaduğı için artık pek gidemiyorum tabi psikoloıjik olrak etkiledi ( galata olayı

16. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    bunlar ara ara yakaladıklarım [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] bunlarıda lüferin misinaları kesmesine karşı kullanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum url=http://bit.ly/c25MCx][​IMG][/url] bununla çelik misinayla normal misinayı birleştiriyoruz [​IMG]

17. sabriyazici

sabriyazici sabri

ilyas eline sağlık daha iyileri rast gelsin istarvitler gözüme nekadar güzel göründü maaşallah bereketli olsun

Allah analı babalı büyütsün

18. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    sabah çayırbaşında klasik mantarlı takım balıkçıdan alınan yemle 16 sarıkanat 6 çinakop felaket rüzgar vardı .çok kalabalıktı hafta sonu gibi
    yinede güzel bir av oldu

19. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  20. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Çelik telin lüferin kesmesi sorununu kökten çözeceği kesin gibi bir şey. Zira, oltaya balık vurmayınca, haliyle kesemeyecektir de.