Katılıyorum, ben de nokta avlak belirtilmesini hiç doğru bulmuyorum. Bu oraya gidecek olanlara da bir iyilik değil, işte gidenlerin avı haftaiçinde bile eziyete dönüşmüş. Pazar günü ne olur siz hesap edin. Av mevkisi olarka genel olarak Avrupa yakası veya Anadolu yakası dersek balığa gidenler değişik avlaklara yayılır ve herkes için daha güzel bir av yaşanır.
Haklisin Sabri. Kabatas iskele yani süper lüfer yapiyor indir bindir o derece yani. Kovaya sigmiyor tursu bidonu lazim en irisinden.
Ben avrupa yakasında oturan biri olarak anadolu yakasında 1 kez avlandım avrupa yakasında av yapanların %95 böyledir kimse köprü trafıgıne gırmek ıstemez ayrıca bogazın karadenız kıyısına dogru sakın meralar bulunmakta
Allah Allah ben şu anda pencereden bakıyorum oraya hiç de öyle görünmüyor hayret :laughing: :laughing:
Doğru kesinlikle avrupa veya anadolu olabilir birazdaha özetle boğaz olur marmara olur karadeniz olur ama özellikle şuradan şuraya şu yerin önü bunun burası dedin mi iş karışıyor sende biliyorsun ki dişli için bile olsa tam nokta önemli bence he zamanla düzelirmi düzelir ama çekilen sıkıntı özellikle o yerin müdavimlerin yanına kar kalır
Saka maka geçen Aretle konusuyoduk kabatasi denemesini tavsiye etmistim. Tophanenin 200metre sol tarafi. Evvelden deniz otobüsü iskelesiydi simdi bilmem. Babam haftaiçi her sabah persembepazarina inmeden ordan alirdi lüferi. Denemekte fayda var.
Arkadaşlar şahit olduğum ve kıyıların müdavimi olduğunu düşündüğüm bazı kişiler ciddi bir telefon network'ü kurmuşlar..sürekli çamlıbahçede durum ne,emirgan nasıl v.s haberleşip durdular..organize işler gibi duruyor
ağ atanlar mahvetti orayı, geçen sene okulun bahçesinden atıyorduk yarım saatte 8-10 tane sarıkanat almıştık, o ara bir tekne gelip ağ attı balık kesildi, halada ağ atıyorlardır oraya o yüzden kimse yoktur yoksa çok güzel avlaktı
Emirgandan aldigim istavritler ile yine emirgandan saat 15:00_17:30 arasi guzel sarikanatlar aldim.gunduz guzel yemli yapiyor artik.
(büyük oğlum klavyeyi kopardı uzun zamandır yazamıyordum)(3 yaşında) cumartesi kayın babamı bursaya yolcu ederken kabataş ikelesinin ordan gayet güzel LÜFER alınıyordu tabi ufaklarda çıkıyordu ama tam iskelenin orası gayet güzel lüfer yapıyordu kurşun en fazla 75 azami 40mt ileri atıyorlardı bende haliçten bir kaç parça aldım malzemeler olmaduğı için artık pek gidemiyorum tabi psikoloıjik olrak etkiledi ( galata olayı
bunlar ara ara yakaladıklarım bunlarıda lüferin misinaları kesmesine karşı kullanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum url=http://bit.ly/c25MCx][/url] bununla çelik misinayla normal misinayı birleştiriyoruz
ilyas eline sağlık daha iyileri rast gelsin istarvitler gözüme nekadar güzel göründü maaşallah bereketli olsun Allah analı babalı büyütsün
sabah çayırbaşında klasik mantarlı takım balıkçıdan alınan yemle 16 sarıkanat 6 çinakop felaket rüzgar vardı .çok kalabalıktı hafta sonu gibi yinede güzel bir av oldu
Çelik telin lüferin kesmesi sorununu kökten çözeceği kesin gibi bir şey. Zira, oltaya balık vurmayınca, haliyle kesemeyecektir de.