Ben de sabahtan beri tarabyadayim. Ne yaptiysam nafile. Geldiginizde firsat bulabilirseniz tanismayi ve izin verirseniz ogrenciniz olmayi cok isterim. Yok boyle forumdan okumakla olmayacak bu is..
Hepimiz amatörüz burak, etrafta balik alan var ama sen alamiosan ufak tefek sorunlar olabilir onlarda kisa zamanda düzeltilir merak etme
Siz de tarabyadasiniz sanirim. Ne taraftasiniz? Bir mahsuru yoksa sizinle de tanismak isterim. Iki senedir tek basima balik pesinde kosmaktan depresyona girecegim yakinda
dün akşam haliçe gidecektik ani bir kararla emirganda olta atmaya karar verdik, 19.00 24,30 saatleri arasında toplam 5 adet çinekop yakalık boyları 22- 24 cm arası ama biz çok az çektik etrafımızdakiler patır patır çektiler, takımlarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum çelik telli siyah iğneli bir mantarlı takımdı, çelik telden balık kesinlikle ürküyor diye düşünüyorum
çinekop için iyi bir mantarlı takımı nereden bulabiliriz şu ana kadar 2-3 yerden aldım ama pek iyi çıkmadılar...
Karaköy spotbalık'ta çok güzel takımlar var, bir göz atmanızda fayda var.. iğneler arasında çelik tel yerine kalın örgü misina kullanıyorlar.. bazı takımlarda iğne aralarına tel ve fırdöndü kombinasyonu kullanıyorlar, mantarı stoper ile sabitliyorlar vs..
Her türlü hazır takım için Karaköy'de Candan Balıkçılık var, orayı öneriyorum. Sahipleri her şeyi kendileri orada yapıyorlar, giderseniz görürsünüz zaten. Karaköy'deki diğer mağazalardaki hazır takımların kalitesi iyice düştü bu sene, o işlerle uğraşmak istemiyorlar anladığım kadarıyla. Dediğim yere gidin memnun kalırsınız, Spot Balığın olduğu Hanın önündeki sokakta. Mantarlı takımın yanı sıra, çelik telli zokalı takımlar, kaşık arkası, rapala arkası takımlar, hazır şamandıralı eşkina karagöz takımları ve diğer takımlar kaliteli şekilde mevcut.
Katılıyorum üstad Candan'ın mantarlıları çok iyi gerçekten. Yalnız son gittiğimde 2 no iğneliler yoktu, 4 aldım onlarla biraz sorun yaşadım ama genel olarak çok memnun kaldım Candan'ın takımlarından.
En iyisi kendi takımını yapman olacaktır. Buralarda satılan en kalite hazır takımlar bile, iğneleri, mantarı vs. alayı tısss oluyor. Onlarda haklı, kalite malzem pahalı ve kar edebilmesi için takımını 5 TL filan yapmaları gerekebilir. Bu fiyata da kim alır? Fakat, kalite takım her zaman fark yaratıyor elbette, ciddi fark. Bu sene pek sorun değil. Balık ne atsanız geliyor. Ama hazır böyleyken, takım yapma işini öğrenip bu yıl tecrübe etmenizde fayda var.
Burak merhaba, Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 12:00 12:30 gibi İngiliz konsolosluğu önünde olacağım. Görüşmek üzere. Aret gece 11'e kadar dururum, hasta gibiyim biraz. En iyi takım kendi yaptığın takımdır.!
iğne aralarına fazla takılmıyorum artık.. çok şey denedim artık 0.40 tek kat misina ile bağlıyorum. kısmette varsa alıyoruz kenara değilse gidiyor. kafam rahat en azından.
Oncelikle cok gecmis olsun. Ben isparkin cebinin biraz ilerisindeyim. Sanirim bahsettiginiz yer de buralarda olsa gerek bulisabilirsek gorusmek uzere! Hersey bir yana ilginiz icin cok tesekkurler.
Evet orasıda iyidir birde Diva balıkçılık var orda Hasan Basri abi 4.katta yeri kendisinin yaptığı kaliteli güzel takımları yapıp satıyor lakin kendi yaptığı takımlar pahalıdır, ayrıca sorup istemeniz gerekiyor yoksa hemen hazır takımlardan veriyor.
serdar abi tel misina iş yapmazmı yoksa verimimi az lüferler misinaları kesiyor ya sarı kanat( nadir ) yada daha ufakları geliyor