Ceyhun orası haftaiçi böyleyse Cumartesi gününü düşünemiyorum bile, bence düzenli olarak haftaiçi bir gün yapsak daha güzel olacak. Tabii biz haftasonu genelde başka işler peşinde oluyoruz o da ayrı
Valla bu geceden başlıyacak yine koşturmaca sorma dun gece erkenden yatmışım günü kurtarmak adına hayırlısı bakalım
Ceyhun hafta sonu imkansız gibi başlar bizim sıkıntı saat 01:00 gibi ondan hafta içi avlarına bizde ziyaret amaçlı gelebiliriz.kıyıcılıktan anlamadığımızdan diğer işlerle uğraşırız sohbet muhabbet ederiz işte.
Gerçekten hem becerin hem de paylaşımcılığınla amatör balıkçılığın ne olduğu konusunda herkese örnek oluyorsun Ceyhun, seni tanımış olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. Uzun yıllar yan yana avlanabilmek dileğiyle..
Teşekkürler Ali abi, gerçekten bir haftaiçi senin de katılmanı çok arzu ederiz, forumdaki arkadaşların hepsi seninle tanışmaktan büyük mutluluk duyacaklardır.
Millet otapark yeri kapatır. Bizim kadroya bak adamlar 25 metre kapatıyorlar. balık uğruna Sen nelere kadirsin yarabbi.....
Tarabya team Her Tarabya organizasyonunda yeni bir ustayla tanışıyorum ayrı bir keyif alıyorum, daha ne diyim Emre, Ceyhun, Mehmet Agabey, Aret, Onnik usta hepsi birbirinden değerli güzel insanlar. Tam anlamıyla balık bahane dostluk-sohbet şahane oluyor. Ayrıca lüfer tutulabildiğine gözlerimle tanık oldum Aret usta yaptı yapacağını gene. Daha iyileri rastgelsin inşallah. Ceyhun ve Mehmet ağabeyin taptaze istavritleri sanırım o civarlarda balık tutanlardan birkaç adım öne geçmemize sebep oldu. Hele Ceyhunun kalama açtığı o trofe istavritler, hey maşallah Ben makul kıvamda 8 parça dişliyi kovama alabildim. Aret ve Onnik usta gittikten sonra yağmurun da bastırmasıyla pek fazla dayanamadık. Şakşak denemelerim küçük balıkların ziyafetine dönüştü, sonuç alamadım. Bir de "Lüfer tutabilen Adam'ın" fotografını çektim Tüm dostlara tekrar tekrar teşekkürler. Cumartesi görüşürüz inşallah.
Burakcığım en büyük avlarımız lüfer kofana değil sizin gibi dostlar. Dediğin gibi o balıkların hepsini yakalayan aslında Ceyhun, yem yokluğundaki o taptaze istavritler olmasa bayat yemlerle 2 tane balığı zor alırdık. Bizden sonra yağmurun bastırmasına üzüldüm ama sana şunu söyleyeyim bu sezon bitmeden lüferi alacaksın. 1-2 no iğnelerle şakşak denemelerine devam. Özellikle güneşin battığı ve doğduğu saatlerde, çinekopun sarıkanatın birdenbire kestiği zamanlarda...
Yavuz çok rica ederim saçmalama Bizim görselliğe dostane raporlar ihtiyacımız var. kaç kere görüşüyoruz şurada olur bazen sözüne özüne yıllardır güvendiğimiz bir adamsın yıllardır. Bana verdiğin Yer zaman ve mekan tüyoları sayesinde azmı balıklar tuttuk. Ta boğazın Üst taraflarına çıkacakken tam tersi guney marmaralaramı gitmedik. ama gittiğimiz her seferde balığı dediğimiz adreste tuttuk. O yüzden arkadaşlar yorumlarken adamların ne iş yaptıklarına balıkla ne kadar haşır neşir olduklarınada ehemmiyet vermek lazımdır. O yüzden kesinlikle Ö.M. Yoluyla vereceğin raporlamalara katılmıyorum... Nerde bakalım benim sorduğum 75-80 cm lik balıklar hadi yeter gayri...
EyvaLLah abicim.. her keLimen her düşüncen değerLidir benim için, haber geLir geLmez hatta ve hatta aynı dakika icerisinde haberin oLacak inşaLLah! Ben Lüfere sen kofanaya Hasret
Aret gözün aydın yine kaLdırmısısn Lüferi daha iriLeri daha bereketLiLeri dahada güzeL Dost ve ahbapLarLa yanyana temenniLerimLe Kardeşim..
Teşekkürler Yavuz kardeşim, keşke senle de karşılaşma imkanı bulabilseydik. Forumda çok güzel insanlar var, arada anlaşamadığımız kişiler denk geldiğinde de muhattap olmamak en iyisi, bazen arkadaşlar birisine kızıp forumu terkediyorlar üzülüyorum, değmez, önemli olan çoğunlukla olan ilişkilerimiz.
Yavuz abi dün gece senin tavsiyenle galataya gittim..Gayet güzel balık yaptı galata geceleyin...Tavsiyen için çok saol,çok şükür bende nasibime düşenleri aldım Not:Balık aksam 5 den sonra yapmaya baslamıs dün ...Bunlarda benim tuttuklarım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=45106&page=162
okuduğum duyduğum yaşadığım kadarı ile çok balık çok zevk değil arkadaşlar ,lüfer her yeri basmış o bir rezillik ,zargana kasası 200 e dayanmış o ayrı bir rezillik ,eline kamış altına tekne alan kendini balığa vurmuş ( amatörleri tenzih ederim ben gözü dönmüşleri kastediyorum ) Biz bu hafta sonu livara 100 lüfer koysak ne olur koymasak ne olur , Herşeyin fazlası zarar
GüzeL kardeşim kendim tutmuş gibi sevindim daha bereketLi avLara denk geLesin inşaLLah.. sende sağoL..