ilk takımın kopunca hemen vericem o zaman anlaşılır lüfer girmiştir. Yarın geç kalmayın yer ayarlayalım.
Ceyhun'um şaka bir yana senin bir önceki organizasyonda Kenan'a bıraktığın takımı ben kaptırdım ya fena içimde kaldı... Yarın öğretin nasıl yaptığınızı da sizi bu dertlerden kurtarayım.
15lb (yaklaşık 7kg) çekerli çelik telle yaptım. O gün Kenan'a verdiğim çok ince bir çelik teldi, test aşamasındaydı o ve sınıfta kaldı (3kg yazıyordu üzerinde ama makas bile kesiyor)
Yarın biraz Karaköy'de tezgah altlarını kurcalıycam Kısmet... Ordan eve geçer malzemeleri alır gelirim o tarafa. Taze yem isterseniz İstinyede biraz çapari yaparım. Bu arada elimde 8x8 owner iğneli beyaz tüylü çapari varki... Uffffffff...
Cumartesi aranızda olmayı çok isterdim. Dün de aynı meradaymışız ama malesef denk gelemedik.. Haftaiçi bir organizasyon olursa kesin katılmak istiyorum Umarım yarın çok güzel ve bereketli bir organizasyon olur..
Bilmem mi Hani sen de dişliye gir istiyorum artık Abi yarın inerken bana burdan mesaj at ben hızlıca damlarım. Bi ihtiyaç vs varsa onu da söyle yeter. Birazdan yarın olacak geliyim mi
Yarın bende atarım, takımları denemem gerekiyor Saat 12:00 gibi Tarabya'da olurum. Sabah yağmur gözüküyor, kesilince oradayım.
Takim işi evet ama ben son noktayi koydum takim işinde sadece iğne problemi yaşadim zira vuruş var balik alamadim o biraz sinir bozucu oldu ama onuda halledicem en kisa zamanda Sadece şakşak çalişicam bi dahaki organizasyonda mrsparkle :laughing:
Heeee evet hatirladim Yalniz hakkatten yağmuş çiseliyordu adam bildiğin horluyoduya la :laughing: :laughing:
O güzelim balıkları biz nasıl kaçırdık sanıyosun, dışarda kükreme var Adam yorulmuş, bankata bayıldı resmen. Geliyor musun yarın?
Ceyhun, yarin aksam biraderle bende orada olacagim insallah. 10 gun kadar once tanismistik seninle ve Kenan`la. Bu arada bu aksam 17.00-18.30 arasi senin mekandaydim ama yagmurdan olta bile acmadan geri dondum. Iyi geceler diliyorum.
çelik telle takım bağlıyayım dedim ama iki takımı bağlayana kadar anam ağladı.yani kanca uzun pala ama teli sarmak çok zor sarınacada zaten gevşek duruyo.delikli iğnemi kullanmam lazım.eğer delikli iğne kullansam hangisini tavsiye edersiniz.benim kullandığım wmc siyah çapraz uzun pala ayrıca ceyhunun önerdiği sasame long shaft ı da bu pazartesi alacam.
Boğazda dün akşam 19:00 - 01:30 Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/838/20121103030713.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us