Bugun emirganda sabah 05.15 11. 30 arasi tum cabalarimiza arayislarimiza ragmen arkadasimla eve bos dönduk, balik ya bize gelmedi ya yoktu etrafimizda da ceken yoktu tuhaf balik neden kacti bilmiyorum
Yarın tarabyaya gidecek arkadaşlar olursa katılmak, tanışmak termosumdan taze çay paylaşmak isterim kaç gün hastalıktan kırıldım, yattığım yerden rapor okumaktan ciğerci kedisi gibi oldum, sinirlerim gerildi ellerim kaşındı gidecek arkadaşlar bana haber verirse sevinirim, ö.m. yoluyla telefon da değiş tokuş yapabiliriz çünkü o taraftan hemen hiç kimseyi pek tanımıyorum...
Geçmiş olsun Kaancım. Sen de ben gibi ishal mi oldun yoksa? Çuval işi dayak yemiş gibi oluyor insan. Ama şükür atlattım, şimdi iyiyim. Şekil yapmışsın buarada. "Hersli herif, gergin şahıs" modundaki görüntünü biraz garipsedim.mrsparkle
Grip oldum ben abi, geçti ama paçavralığı kaldı işte Şaka olsun diye çektiğim bir fotoğraftı ama beğendim ben Kadirizmden sonra Kaanizm
Bugün Tarabya Kaşıbeyaz Restaurant'ın önünde saat 2'den sonra ara ara çinekop akını oldu. Çapariyle 5'li çekenler oldu. Balık boyları %60 20cm'nin altıydı. Ama 20 cm üstüde geliyordu. Sonuçta Tarabya bugün fena değildi.
bi arkadaş aradı şimdi tarabya oteline gelmeden, oda oraları bilmez tahminim kalender güzel balık çıkıyormuş.
Yarın tam belli değil ama kısmetse Salı günü kesin oradayım. Hafta içi birgün Aret usta da gelmek istiyordu. Em2e de... Sanırım Ceyhun kardeşim gene güzel bir organizasyona imza atacaktır Hatta Mehmet ağabey bile gelir belkide
yok Batuhancım sana yalancı demeyi aklımdan bile geçirmem!! sadece yaşadığım ve gördüklerimi rapor ettim, 15 balık da dün benim gördüğüm manzarada yoktu ne çeken ne kovalarda görmedim ama sizin tuttuğunuza da şüphe etmem afiyet olsun gözü olanın gözü çıksın :thumb:
Tamam yarın gidelim o vakit Bakmadan konuştum hava raporuna. Doğrudur. Ama yağmurda bir lüfer çıkıyor üffffff Havanın keyifli olduğu bir gün gene hep birlikte bir organizasyon yapalım, tez vakit.
Aynen bencede ama havanin güzel olduğu bi gün olsun mümkünse zira yağmur çiselerse sorun yok pek ama yildirim v.s hepimiz karbon kamiş kullaniyoruz tutuşmayalim :laughing: :laughing: Perşembe fena değil gibi gözüküyor bi bakalim yinede ama yarinda idare eder aslinda Napsakki idk
Gunaydın arkadasLar.. cumartesi günü gecesi ve pazar sabahı.. boğazda 3 ayrı böLgede arkadasLarım abiLerim avLandı.. maaLesef sonuç hüsrandı birkaç dişLi çıktı ama boyLar oLdukça kötü.. Ben çarşamba yağmurundan sonra baLığın girecegini düşünüyorum Cumartesi meradayım.. burdan burak kardeşimede sesLenmiş oLdum
Malesef bereketsizdi balık Yavuz kardeşim. Cumartesi gece Tarabaya'dan sonra Sarıyere kadar karış karış aradık tık yok. Sonra 2-3 gibi meraya yol aldık. Malum yerde sorun var. Biraz sağında ise indir bindir yapıyorlar ama balıklar 10 cm kadardı
Saatlerce adam gibi tek bir vuruş bile alamadım ama maşallah sen yanıbaşımda çektin balığı.Tebrik ederim.
selam arkadaşlar cumartesi akşama dogru balıktaydım gece 2 ye kadar balık güzel yaptı ama küçüldüler bu hafta