1 saat once arkadasima olta almak icin karakoye indik, spot balikciliktan aldik ,iskeleye bakalim dedik bakmaz olaydik resmen katliam var istavrit boyutunda çinekoplari 2 ser 3 ser caparilerle cekiyorlar ve hirslarindan gozleri donmus bir sekilde yeniden yeniden olta saldilar ,ben bu islerde cok yeniyim ama gerek forumdan gerek internetten ogrendigim icin bu baliklarin geri salinmasi lazim ama birbirini ezerek yavrulari gozlerini kirpmadan kovalarina atiyorlar,bunlar nasil insan anlamiyorum bizim icimiz gitti
arkadaşlar bir sonraki organizasyon ne zaman ona göre kendimizi ayarlayıp o sıcak ortama bizde akalım
Valla ben uğradim bi istavrit yakaladim yem onu şakşak yaptim attim bi vuruş aldim eşim yanimdaydi kiyamadim ona uykusu gelmişti kaçtim Ama sağlam muhabbet ve eğlence vardi yine aklim onlarda kalmadi değil Bir sonraki organizasyonda sanirim hafta içi olur ama çok kalabalik olmayabiliriz Takib edin buralardan yakalarsiniz zati :thumb:
bizde Tarabyadaydık saat 6 gibi başlayıp 12 ye doğru toplandık iki kişi toplam 5/6 parça balık aldık, vuruş dahi yoktu nasıl 15 parça alıyorsunuz anlamış değilim etraftakiler de bizlerle aynıydı (takım mustad 4 no yem taze canlı istavrite rağmen) polemik için yazmıyorum ama biraz abartı var raporlarda gibi geliyor... hiç öyle yarım gelen sarıkanatlar falan göremedik aşırı bir kalabalık vardı dün gece, takımlar karışmadan hiç gelmedi diyebilirim, balık boyları tahmini limit altıydı kısacası birdaha balığa gelenin dedirtecek bir ortam vardı maalesef
yem taze istavrit (dün çok az çıktı) ve zargana. 2 no iğneler. Boylar sarıkanat ve Kenan 1 tane kaba sarıkanat aldı (ensesi kalın) Toplamda tahmini 30-40 adet çıktı bizim grupta. Tabi Gökhan, Mehmet abi ve ben istavrit için çalışıyorduk.
Valla Ceyhun tam evin önündeydik hatta düğün vardı kaldırımı da doldurdular arabalarla aynı yerden bahsediyoruz (yer değiştirmediyseniz) yola çıktım dönüşte Kefeliköy de dahil kovalarda 1-2 balık vardı çok alanda 7-8 gördük ama saat 12 den sonra başladıysa bilemicem
tarabya vilayet evi önü yemli mantarlı takım -1 sarıkanat ince takım yeşil çapari-1 istavrit 1 yaprak aynen denize iade rapala 4 rank denendi -0 yan komşum küçük bir palamut aldı biri de çinakop aldı kısaca balık yok gece 03 te gittim 12 de döndüm
sabah balık haline de uğradık lüferi 15-20 arası satıyorlardı istavrit 1-2 kasa anca gördüm zargananın kasası (yaklaşık 60 ad) 100-130 tl arası satılıyordu
Herkese selamlar Dun aksam pek verimli olmayan bir av gecirdik 3 kisi once kirecburnu denedik Baktik 200 gr ucurtma gibi gidiyor yarim saat sonra herzamanki Avlagimiza gecmeye karar verdik saat18 de baslayan av maceramiz sabah 06 da nihayete erdi Balik cok seyrekti kirecburnu ise tam bir koca 0 cekti sonucta 14 adet disliyi kovamiza gonderdik Insanlar akinti nedeniyle baliktan cok takim cekti herkese saygilar dun gecenin bir bogaz raporuda Benden herkese rastgele...
selam, sabah 7de yeşilköy limandan bakırköy açıklarında tekne ile demirledik, yaklaşık 20-25 tekne olmasına rağmen 2 saat boyunca sadece 1 lüfer çeken gördük, yemli istavrite döndük, tatmin olmayınca 11 gibi avı sonlandırdık,
Dün boğazda avrupa yakasının ileri noktalarından birisindeydik. saat 19:00-22:00 a kadar 20 adet dişli yakaladım.Yeterli sayıda olduğundan eve erken döndüm bugün *** afiyetle yemeyi düşünüyoruz.Akşam dönüşte galata ve haliç'e göz attım kovalar bomboştu.yakalanan 2-3 adet dişli de muhtemelen 3-4 saat öncesindendi. Bilgilerinize.