Ceyhun şu raporları eksik yazma. arkadaşlar 2 kilo ya yakın iri mezgit aldık Ceyhunla. bu arada çaparime 1 adet iri yengeç ve bir adet deniz yıldızı geldi. yengeçi Erol abi aldı. ama denizyıldızını denize geri saldım fotoğrafınıda ekliyorum By kenansagun at 2012-04-14[/IMG] By kenansagun at 2012-04-14[/IMG] By kenansagun at 2012-04-14[/IMG]
deniz yıldızı o kadar güzeldi ki kıyamadık, geri gönderdik geldiği yere. Mezgitleri 2 haftadır besledik büyüdüler artık
Ceyhun Abi avlak yeriniz ve kullandığınız yem hakkında banada yardımcı olabilirmisiniz kıusmetse bende yarın şansımı deneyeceğim
herkez kolay gelsin bügün öğleden sonra ava gitmeyi düşünüyorum acaba kuruçeşme yemi gitsem tarabya yamı karar veremedim yardıkmcı olursanız sevinirim
ceyhun abi selamlar. bende yarın tarabyaya geleceğim. genelde sizin avlakta avlanırım. balık durumu nasıl. kefal falan var mı orda. bilgilendirirsen sevinirim..
yağmurluğum vardı, sahilde gezdim çok güzel meralar var, yemli avlanmak şart gibi geldi. yağmur ve rüzgar bir olunca deneme yapmadım. sonuç olarak güzel bir avlak yeri öğrendim. hem piknik yapılabilecek hemde avlanabilinicek bir yer, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim.
Bugün Tarabya'da mezgit yok, fakat çok iri kefal sürüleri geçiyor, çarpmayla aldılar, ben pek kefale bulaşmıyorum resimdekiler ufak kefaller su üstü yapıyor, 15dk sonra dipten dev kefaller geçmeye başladı.
ceyhun abiöncelikle selamlar allah işinizi güçünüzü ras getirsin bugun tarabyaya geldım eliboşdöndüm kalendar tarafında avlandım bu sezon 3 kez boş dönüyorum tam olarak nerede avlanıyorsunuz biraz yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler sezona en iyi seiz başladınız galiba abi
Sadettin teşekkürler, Tarabya otelini Sarıyer'e doğru 200m geçince Fransız konsolosluğu önündeki burun. Derinlik diğer bölgelere göre daha fazla olduğu için ne çıkacağı belli olmuyor. Yunuslar bile 4.20 kamışın ucuna kadar gelebiliyor rastgelsin.
Teşekkürler abi birde orada şanşımızı deneyeyim.Bu ara gelsem cıkarmı yoksa bi 10 gün daha beklesemmi ceyhun abi ?
one öyle savaşamı gidiyorlar başka balık olsa millet fileyle almaya çalışır ama kimse kefala dokunmuyor
Seçkin komşu yazın gece arnavutköyde hangi balıklar çıkıyor?üşüme derdinin olmadığı bir arnavutköy gecesi içimi ısıttı
aman abi eksik olsun istavrit kadar tutulan kefalleri pardon ileryaları gördükten sonra... banghead kefal bile olsa kimsenin 6 7 kilolara ulaşabilen bir balığı o boyda yakalamaya hakkı yok. ama malzeme satanların kovasında çok güzel mırmırlar vardı iri sayılabilecek boyda. tek mutlu edende oydu zaten beni.
doğru söylüyorsun kısmen o adamlar o balık ları nasıl almış bir fikrin warmı ben söyleyeyim çarmayla belki balıklar hawyarlı balıklar hawyarlı oldukları zaman yeme gelmez( bildiğim kadarıyla) we çarpmayla alınan balıklarla en az 30000 balığıda katlediyorlar we sen yakalamak istediğinde denizde enaz o balıklardan 300000 adet eksik oluyor we senin yakalama ortalaman otmatikmen düşüyor