özkan tamam şimdik hatırladım berkant daydı istanbul serisi kamış hakkında baya yazışmıştık aklımda nerden kaldıysa sen olarak hatırladım ne alakaysa
Hayırlı uğurlu bol balıklı olsun ***.shimano alivio cx ve bx 420 leride bende var sörf kamışlarımdan biride onlar çok memnunum ama birde lineaffe alacağım hem çok hassas hem hafif hemde atarı iyi olması lazım ondada bir sürü seri var hangisini alsam karar veremiyorum
Adaş Merhaba; Boğazda su inanılmaz bulanık.Şu an sadece Galata köprüsü ve Haliç ten olumlu haberle var.Gerisi kurumuş.Bilgine
herkese günaydın bu soğuk havaların ardından boğazda son durum nedir arkadaşlar pazar günü balığa gitmeye niyetim var ama hala su bulanık mı gidiyor nedir son durum acaba
dün arkadaşlardan aldığım rapora göre,suyun rengi normale dönmeye başlamış ve 8 li 10 lu istavrit çekenler olduğu gibi bir de kaşık ve rapalayla erken saat da dişli yapıyormuş..
Merhaba; Ben dün Üsküdar tarafında kontrollerimi yaptım.Su biraz durulmuş ve gündüz çapari ile irili ufaklı istavrit krace bol miktarda mevcuttu akşam ise Kuleli ve Üsküdarda yemli takım ile bolca çinekop yapıyor ancak boylar biraz küçülmüş durumda.Sanırım birkaç gün içinde sarıkanat ve lüfer tekrar görünmeye başlar.Bende bu akşam deneme yapmayı düşünüyorum.Yarın tekrar paylaşırım. Saygılar
bugün anadolu yakasın da çok güzel çinekop alındı sabah saatlerinde rapala ve çapari ile ama %80 rapala
Avrupa yakası rapala ile alınıyor fakat boylar limitaltı olduğundan geriiade, sabah 07-10 arası 11 limit üstü sayısız limitaltı iade, tahminim son geçiş sırası yapraklarda olduğundan bu 2-3 hafta böyle sonrası seneye
herkese iyi akşamlar çinekoplar çogu limit altı geliyor.ama kısmetime bu sabah bana ne limit altı nede limit üstü geldi bu sene ilk defa.sonra istavrite devam bir kova full doldu. bugün boğazın her tarafı istavrit yaptı bilginize rast gele
dün bir kaçamak yapıp saat 15.00 18.00 arası emirganda istavrite olta saldım çapariler dolu geliyordu ama % 70 i kıraça denize atmaktan kovaya balık atamaz oldum standart boylarda 2 kiloya yakın avladım,akşama yemli dişli için kalabalık olmaya başlamıştı bende ayrıldım, etraftakilerle kısa muhabetlerde duyduklarım sabahları limit altı çinekop çıkıyormuş ama malum ağızlarından salya atarak bahsediyor kovaları doldurduk diye , yavruları yakaladınız seneye ne tutacaksınız diye sorduğumda ALLAHIN KOCA DENİZİNDE BALIK MI KALMAYACAK cevabı veriyorlar, gülermisin ağlarmısın?
Evet dişli çok ama %80i neredeyse limit alti geldiği için hiç gidesimiz yok İnşallah seneye yine bol balik olur diyorum sadece. Hayirli cumalar arkadaşlar.