Arkadaslar merhaba,sanirim balik iyice kesti hickimseden rapor gelmiyor,bugune ait elimde,capari ile yakalanmis 2 palamut resmi ayrica zipkinla vurulmus devasa karagoz resimleri var (bugune ait) kiyidan deniz avlari bolumunde paylasacagim.
Kardeş balıkmı bıraktın millet tutsun şaka şaka ama ben sana özelden msj atmıştım bakmamış vr cvp vermemişsin ya alacağın olsun
sayın abim haliç dişli avı ile alakalı msj atmışsın bana ona cvp verdim ondan sonra senden msj gelmedi ki bana :crazy:
bugün insanlığımdan utandım valla 4-5 cm o kraçaları nasıl tutuyolar arnavutköyde inanamazsınız adamlar sanki levrek çekiyor gibi mutlu.. kova kova tuttular. arkadaş rapala ile çinekop ufak diye bırakıyoruz adamlar kova kova tutuyor ya hayret ya
merhaba arkadaşlar, yarın izinliyim balığa gitmeyi düşünüyorum. bogazın üst taraflarında durum nedir bilgi alabilirmiyim. (tarabya,kalender,aşiyan,arnavutkoy civarı). hava lodos.
Özkancım ondan sonrada sana msj attım gitti diye uyarıda geldi ama sana ulaşmamış tebrik msj ıydı hooked
sabahları tek tük yapıyor. ama bence yarın artık son. haftasonu kar geliyor. iyice soğur - kar suyu ve bitti. yarın son şans. o da kalanlara tek tük.
bugün aşiyanda iri istavrit vardı çapariye tek çinekop geldi ne biçim iş anlamadım karda balık olmazmı kardeş
Arkadaşlar merhaba herkese iyi hafta sonları diliyorum; malum hafta sonu geldi çattı kumkapı,yenikapı,zeytinburnu,bakırköy,yeşilköy sahil şeridinden dişli yada palamut raporu varmı güncel bilgisi olan. su üzerinde oynaklar falan... kar gelmeden önce son av
Çinekopun ufak ve seyrek olması sebebiyle uzak atış tam boy istavrite yöneldik. Uzun zamandan sonra fena da olmadı...Ekip olarak kardan 1 gün önce zevkli bir av gerçekleştirip evin yolunu tuttuk. İstavritleri mangala mı tavaya mı atsak diye düşünüyoruz. Takım: 0.12-0.24 mm. 9 no iğne, kırçıllı ördek tüyü çapari 130 gr kurşun
istavrit mangala atılmaz saman gibi olur en iyisi unla yağlı tavaya at. kırmızı soğan limon afiyet olsun