arkadasLar Lüferin avLanma boyu 20 cm üreme boyu 24 cm'dir Lütfen Limit kuraLLarına eLimizden geLdigince uyaLım, biLgiLeneLim, biLgiLendireLim.. RastgeLe..
pek rapor yazan yok bu aralar, ben bir rapor geçeyim. sabah balıktaydım. 1 e kadar kadar yağmura ve şiddetli poyraza dayanabildim. Yer kalender. at çek çinekop vardı. Balık 8 gibi başladı. istavrit yoktu. 50 kadar çinekop yakaladım. 10+ da suya iade ettim. boylar 19-20cm civarı. Kapalı havada sarılı/kırmızılı rapala güzel iş yaptı. çapari atanlar 0 çekti.
Perşembe ve bugün zorlu havada onca yaprağın arasından yemli ve rapala ile seçmece alabildiğimiz balıklar. Takımlar: Shimano Power Aero Fliegen makine Shimano Aspire TE 4.50 Surf kamış 200 gr kurşun 7 cm çeşitli sahte balıklar ve yemli takım
geçen çarşamba iki arkadaş karaköy iskeleden 0.30 beden 0,12 köstek 130 gr kurşun ile abanarak açıktan çok iri boylarda balık aldık.toplamda 4 kilodan fazla geldi hava kararmadan geri geldik kova dolmuştu zaten.cuma günüde köprüden sabah 8 de başlayarak akşam 7 ye kadar süren avımızda 6 kilo civarı balık tuttuk.5 adet izmarit ve 1 adet 39 cm kefal aldık.istavritlerin en ufağı 14 en irileride 22 cm idi.çok bereketliydi bu hafta.istavritlere hamsi çinekoplara istavrit taktık.kefalde çinekop takımına geldi.3 iğneli köprü takımına en alt iğneye 1 adet orta iğneye yanak yanağa iki çinekop en üstede 1 tane takoz istavrit aldı yanımdaki amca.resimler var elimde ama şu an atamıyorum.
Adnan Selam, Dün sabah bende kalenderdeydim. Önce fenerde (aşırı rüzgara dayanamadım ) sonra kalendere geçtim (rüzgar yoktu ) . 50 adet çinekop yakalaman güzel haber Ancak kalenderde benim gördüğüm herkes yaprak tutuyordu ve kovasına atıyordu çok nadir sarıkanat çıkıyordu ben bile saat 12 ye kadar durmama rağmen adam gibi 3 tane sarıkanat alabildim. 15 - 20 adet limit altıydı geri salındı. Senin raporuna biraz şaşırdım aynı noktada limit dahilinde 50 balık bana garip geldi. Şu dönemde kovasına 10 adet limit dahilinde balık koyup evinin yolunu tutan şanslıdır. Bol avlar.
*** gökhan, Bulunduğum yerde 3-4 kişi daha vardı. Benden başka ben balık suya iade eden görmedim. 15-20 tane iade ettiğin için seni de ayrıca tebrik ederim. Sarıkanat ben yakalayamadım. Tutan da görmedim. Balıklar limit ve biraz altında. Yağmur altında foto çekemedim. Birdahaki sefere inşallah. Sarıkanatlar da malesef göçtü gitti. Seneye bakacağız artık.
29/12/2012 Cumartesi 3 arkadaş boğazdaydık, 7 saat süren av zamanımızda rapaLa, kaşık, çapari denemeLeri sonuç vermeyince istavrit avLayıp avı sonLandırdık.. 7 saat içersinde denizden çıkan dişLi sayısı topLasan 3 adetti.. Herkese hayırLı seneLer arkadaşLar, DostLar..
Mutluluk bankasının BALIKAVI şubesinden 2013 [Yeniyıl tarihli] No'lu hesabınıza 365 GÜN DAHA yatırılmıştır. MUTLU bir şekilde SEVDİKLERİNİZLE harcamanız dileğiyle Yeni yılda ,herşeyin gönlünüzce olmasını diler. Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.tefo32
Özkan ben birşeyler yazayım işten erken çıkıp 11.00 gibi Arnavutköy'e gittim herkes yakından kraça alıyordu.Takımları açsam mı açmasam mı diye bir 5 dakika düşündüm.En sonunda kalın takımla uzaktan iri istavrit denemesi yapmaya karar verdim.Seyrek te olsa açıkta çok iri istavrit vardı ama atıp çekmek pek mümkün olmadığından(herkes yakına attığı için aksiyon yapamıyorsunuz,karışma oluyor) yeterli miktarı bulup saat 13.00 gibi bıraktım.Beni görüp atan bir kaç kişi takımlarını değiştirip az da olsa iri istavrit (iri derken gerçekten çok iri evde benim çocuk bile şaşırdı) aldılar.
yeni yılın dünyada barış yurdumda huzur tüm dost ve arkadaşlarıma sağlık mutluluk hayırlı para bol bol balık dilerim tüm güzellikler sizlerin olsun
1 ocak palamutlari. Arkadaslar merhaba 2012 den sonra 2013'unde ilk raporu benden gelsin su an kesti ama az once sahane palamut vardi avlaga saat 12.30 gibi ulastik bende 3 diger iki arkadasimda 6-7 parca palamut var,telden yazdigim icin resim atamiyorum aksam rapor yazarim. Avlanma sekli sahte at cek.
palamut avı. arkadaşlar üsttede belirttiğim gibi palamut konusunu açıp hikayesini yazdım. ilgili link: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52274