Berkan Bey'in dediği gibi mangala atmaya karar verdim. Zira az önce ayıklarken gördüm karnı yağ doluydu. Halis kış istavriti mangalda güzel olacaktır.
sınav stresinden vakit ayıramadığım balık tutmaya bugünlük vaktimi ayırabildim,neyse çok uzatmayayım 10 tane istavrit çekiyorsam bir tanesi normal boyutta geliyor diğerleri de salındı Uploaded with ImageShack.us
Maşallah bu sene Kartal Koçtaştan güzel haberler geliyor. Popüler meralardan biri haline geldi. Boğazda dişlinin olmadığı şu günlerde Kartal-Koçtaşı denemekte fayda var demekki.
Arkadaşlar merhaba;palamut haberleri gelmeye başladı yine avrupa yakası; sarayburnu,avcılar arası sahil şeridi demedi demeyin reeling
Bana Şişli cevahir yakin bi uğrasammi koctaşa yanima ne almaliyim misina ve olta tavsiyeniz varmi efendim. Kart gecerlimi bonus plus falan. banghead
Dun arkadasim 2 defa oynak gormus 1 tane capari ile almis lakin kendisi biraz anti teknolojik oldugundan resim cekemiyor resim olsa eklerdim buraya hemen. Persembe cuma ve cumartesi esicek lodosdan sonra hava cumartesi aksami poyraza donuyor Pazar ola hayrola mrsparkle
Koçtaşın önündeki tekneleri merak ediyodum bende.Hayatımda görmediğim kadar tekne gördüm son zamanlarda.Hatta tekel iskelesine yanaşıp, bizim bakkalllara uğrayıp 150-200 ekmek siparişi vermişler.İstavrittir diye düşünüyodum meğer değilmiş. Hala devam ediyormu acep.Pazar günü hava poyraza dönüyormuş gitmek lazım.