gözümüzün pası silindi öf be nihayet balık gözüktü raporun için teşekkür ederim biraz da olsa bu işsizlikte moral oldu rastgele
Hazırlıklarınızı yapın arkadaşlar, bence 1 hafta içinde balık bollaşacak :thumb: Yarın sabah aynı yerden tekrar deneme yapmayı düşünüyorum..
Berkan abi tebrikler istavritleri görünce valla çok mutlu oldum, en kısa zamanda bende balığa gideceğim.. BU haftaki planlarım suya düştü maalesef cyr artık kısmet haftaya.. reeling hooked
Teşekkürler, mutlaka denemek lazım :thumb: Ersin sağol boşver bugün olmazsa başka gün olur, bundan sonra balık yapmaya başlar artık..
iç açıcı görünmüyordu.5 gibi galata 7 -8 cıvarları sarayburnu insan çok balık yok.ama denizde bir hayli hareket vardı.saray burnundan zeytin burnuna kadar yunus balıklarının şovları harikaydı.kıyıya 5-10 metreden tutunda açıklara demirleyen gemilere kadar.haylide kalabalıktılar.yeşilköy istikametine doğru devam ettiler.özellikle yedikule barınağın sağ tarafında vede yenikapıdaki koyda bir hayli doydular.
baya yunus vardı ama bugün hamsi ve çaça inanılmaz derecede çoktu. hatta tarabyada adamın biri tırıvırı ile avlanıyorduki ceyhun'un gazabına uğradı. Mezgit yoktu.4 tane tırsi birkaç hamsi aldık öğlen 3,5 gibi eve döndüm tekrar tarabyaya indim oda ne milletin kovalarında 30 40 tan fazla hamsi var ve almaya devam ediyorlardı. bu arada 1 kaç istavrit alanda oldu bende sanki gurbetlik çekmiş gibi aldım istavriti öptüm birde yüzüm kulaklarım kıpkırmızı oldu arkadaşlar 3 senedir güneş fena dokunuyor artık dikkatli olun diyorum
Sabah 8 gibi atladım motora düştüm yola taa tarabya ya kadar Kuruçeşme de çok iyi mezgit alıyorlardı yer yok diye devam ettim Tarabya ya geldiğimde iki kişi olta atıyordu 2-3 tane sardalya almışlar hemde baya iri boyda neyse görünce sardalyayı açtım takımları tık yok 3-4 tane çaça aldım toparlandım Kuruçeşmeye geçtim tekrar orada yemli takım tuttuğum çaça ları da yem yaparak 30 tane kadar orta boy mezgit aldım ama en az alan bendim herhalde millet 10 lu çekiyordu saat 5 e doğru da toparlanıp eve döndüm ki malum maç var Fenerbahçem kazanarak mutlu etti mezgitler de sezonu açtırarak
Yarın Sabah 05:00 gibi yola çıkıyoruz sezonu açmak için Yer: Emirgan Sütiş Karşısı Yemler : Sülünez. Boru Kurdu. Tavuk Gögsü ve Çapariler Denemeler : Jiggle. Yemli Karışık denemler ve Çapari Sonuç yarın ola hayır ola resimli paylaşılacaktır inşallah güzel geçer taa izmirden sülünez getirdik boğazı denemek için inşallah olur
cumartesi günü burgaz adaya gittim orada sabahladım ama balık yoktu 6-7 tane gelincik 6-7 tane deniz yıldızı bol soğuk wardı saha karşı 4-5 arası sahil gümüşlerle doldu sandım yunusdan kaçıyorlar su süt gibi oldu ama gümüşleri oltayla değil kovayla yakalıyorum bir dedim içini açim bakim yoksa bunlar hawyaramı gelmiş birde baktım hawyarlı hemen balıklar denize geri sonra 2tekne geldi balıkları ağla yakalıyo dedim ne yapıyosunuz çinekopa yem yapacaklarmış sonra biri daha geldi oda kepçeyle aldı birazda martılar kalanlar kurtuldu ama sahil süt gibi oldu
Hiç balık yok. İki köprü arasını yürüyerek geçtim olta atmadan eve döndüm. Sadece bazı noktalarda yakından yemli yavru mezgit yakalıyorlar.