yemliye gelmesi çok güzel haftasonları gündüzün hengamesini kalabalığını çekmeden böyle güzel havalarda gece saatlerce beklenebilir arada bir de kendini gösterse iyidir en azından benim için ,)
Arkadaşlar merhaba; bugünde dişli peşinde idim lakin dişliler bana küsmüş cyrr akşam suyunda iki saat kadar sahte çalıştım fakat dişli kandıramadım banghead sabah ve öğlen suyunda dişsiz avı yaptım birazdan paylaşacağım. izmaritci ve şamandracı arkadaşlara duyrulur.
Çamlıbahçeye gelmeden bir sistem var. asansör gibi. balık kıyılayıp geçerken kaldırıyorlar. 2 araba boyunda metalden. Bu sistemin kullanımı yasak değil mi? Burada muhabeti dönmedi hiç. Yazıyım dedim. Gidenler oralara bilir.
Burada muhabbeti dönse ne olacak sayın abim. geçen polis koskoca direkleri görüyor,zabıta ekip otosu görüyor zaten görmemek için kör olmak lazım, belki belediyeye bir miktar işgaliye parası falan veriyorlardır ?? Hiç aklımın işi değil ya neyse işte Danışıklı döğüşler hep.
Benim bildiğim kadarıyla sistem yasak değil. Tuttuğu balık da gümüş, farklı bir balık tutarsa boy limitlerine göre yasağa girebilir.
Abi onu da tutmakdan ne anlarlar ben de onu anlamıyorum hoş bu tatmak da deil ya katliam soykırım gibi birşey zaten hayvan yumurtalı et desen yok neyse
Tatil gunu bir hevesle tarabyada yerimi aldim 2 atistan sonra gelen kracalar iade edilirken 3.atista dibe takildi kurtarayim derken oltanin ustteki ilk 2 kismi kirildi suda kayboldu umarim tamir ettirebilirim cengiz balikciliktan almistim