Geçmiş olsun. Dibe takılma herkezin başına gelebilir ama iğne takıldığı yerden kurtulsun diye çekerken olta ile çekme. Oltayı al bir eline diğer elinle ise misinadan tut çek, ama dikkat et çok çekip misina elini kesmesin...
Arkadaslar merhaba Avrupa yakasi disli durumu hakkinda raporu olan yokmu, Bugun aksam suyu sahte calistim 7-8 parca disli kandirdim birazdan resimli konu acarim.
Helal sana Özkan valla diyecek şey bulamıyorum Haberlerin gerçekten sevindirici.Bulunduğun merada istavrit boyları nasıldı ?
bulunduğum merada olta atan olmadıgı ıcın ıstavrıt falan göremedım,ama az önce aldıgım bir rapora göre cankurtaran tarafı gayet iyi boyda istavrit yapmış.
Arkadaslar merhaba kuzenim bugun yine aksam suyuna rapala ile ava gitmis şu an itibari ile kovasinda 7-8 parca disli var imiş, Muhtemelen akşam resimli rapor acar, Rapala ile avcilik devam ediyor ilgili arkadaslara duyrulur. Yarini iple cekiyorum
Yarın Sarayburnu-Cankurtaran arası istavrit deneyeceğim o bölgeden haberi olan varmı? Herkeze RASTGELE
Arkadaslar merhaba rapala ile disli avi bugun verimsiz geciyor su an bende 3 disli var aksama rapor yazarim.
arkadaslar aksam ıstavrıt avı ıcın yenıkapı.zeytinburnu.kumkapı baktık gemının orası sızce bunlardan hangısı ıcın avlanma daha guzel olur cevap verır mısınız
balık tutmak sabır ıster? arkadaslar bıraz sonra balıga gıdecegım gıdecegım yerler ıse yenıkapı dalga kıran, zetinburnu ve kumkapı fenerın oldugu yer yanı batık gemının oldugu yer buralardan hangısınde daha verımlı bır av olur acaba cevap verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler