arkadaşlar tekneyle av yapan biri olarak kıyıdan av yapan arkadaşlar için avrupa yakası mümkün mertebe yakın yerlere girerek denemeler yapabilirsiniz. kabataş tophane önlerinde bulunan alman batığını biliyorsanız ona yakın yerlerde avlanmanızı öneririm. tekneden uzun oltada lüfer geliyor.
Fındıklı ve Tophane açıklarında irili ufaklı onlarca balıkçı teknesi vardı bu sabah.. siz deyin 30 ben diyim 40 tekne, belki de daha fazla.. kıyıdan epey uzakta avlanıyorlardı.. bu da balığın henüz yeterince kıyılamadığını gösteriyor.. balık var ama hala açıkta..
dün sabahda öyle idi Berkan abi, hatta bu sabah birinci köprünün altında da tekneler dolaşıyordu uzun oltaya
hocam selamlar dün sabah oralardaydım yakaladık bugün biraz iş dolayısıyla ben gitmedim babam gitmiş alman batığı orasında sallama çapari yapanlar sarıkanat kadar istavritleri yakalamakta 1ci köprü altı bebek tarafındada iri istavrit alınıyor. suların biraz daha durulması lazım çok kuvvettli balık geliyor aşağıdan bu sene güzel olacak
beyler avrupa yakasında bir işim çıktı, muhtemeln saat 4/5 gibi biter ve avrupa yakasını tarayacağım. bilgi vermeye çalışırım
Herkesin cuması mübarek olsun. Dün akşam askerin şansına şöyle bi dolaştım dişli için,birazdan raporlarım ava ait bilgileri. Sağlıcakla kalın
Kıraçacılar bu fırsatı kaçırmasın bence. 25'li çapari, kısa köstek ile verimli bir av yapılır çamlı merasında. Yarında hava güzel, güneşli, tam kıraça havası.
bugün için rapor vercek kimse yokmu öğleden sonra kıyılara ziyaret düşünüyorum rapor vercek arkadaşlara şimdiden teşekkürler hepimize rast gele