Selam Özkan, Yemli mi atıyorsun? Ben 21 Mayıs ta Küçükyalı sahilde yemli denedim. Ben dahil bir çopk kişi (aslında gördüğüm, görebildiğim herkez) sıfır çekti. Hatta yemler bir olduğu gibi geldi hiç ellememişlerdi
Aleykum selam, Hayir yemli degil, aksam suyu ve karanlikda İsigin denize vurdugu suyu aydinlattigi,derin suyun sig sularla birlestigi suyun kiyisinda kracalarin oldugu sahil seritlerinde disli cikiyor.
Sessiz iskele yanlarından 10 mt ileriden su üzeri, sonra kraçelerin kıyıya akın ettiği bazı bölgeler var tabiki takibinde dişlilerin, boğaz kıyıları geceleri yoklanmalı. Dişliden önce kraçe kovalayın, onların sıkıştığı yerlerde deneme yapın.
Selam herkese, boğaz avrupa yakası arnavutköy, aşiyan, emirgan, tarabya son durum raporu verebilecek olan varmı. Gece gitmeye değermi.
19 mayıs pazar günü bende küçükyalıdaydım. saat 16:00 civarıda yemli beklemeli 1 yaprak almışlardı. akşam daha fazla şansınız olur.
arkadaşım hiç bilmediğim meraları sordun bana, boğazda balık yoksa orada hertürlü olabilir diye düşünüyorum. 3-4 kez avlanmışlığım var. rüzgara görede taraf seçersin yani rüzgarı arkana alırsın. ya unkapanı tarafında durursun yada kasımpaşa.
Lütfü bey at çek lüfer var yetiştiremiyoruz o kadar çok avlıyoruzki yayan geçen insanlara bile balık satıyoruz :laughing: :laughing: şaka şaka hihi ama espirisi bile güzel dimi at çek lüfer şekli
lütbü bey tanıştırayım, haliç balık hali başkanı özkan yazıcı, kendileri masteri haliçte ve boğazda yaptı. özkan abi ne derse doğrudur.