Genelde benim mera anadolu yakasında kulelide palanın yeri denilen mevki.avrupa yakasında da boyacıköy fincan cafenin önüne giderim.Bu sene iş yoğunluğu nedeniyle pek balığa gidemedim fakat raporlara hergün bakarım birde İBB trafik kameralarından aşiyana hergün bakarım ve orası gece gündüz ful kalabalık sabete gelecek olursak bana göre avrupa yakasında durumlar iyi aşiyan tarafında ve diğer meralarda balık çeken arkadaşlar dan rapor bekliyoruz yoksa balık çekmekten yoruldukları içinmi yazmıyolar yada rapor yazarsak söyledikleri meranın kalabalik olmasindanmı korkuyolar.
İbb kameralarından aşiyanda avlananlar görülüyor mu ? Varsa linkini paylaşabilir misiniz bizlerle ? Balıklar bitecek diye rapor açmıyorlardır
şu anda işyerindeyim cep telefonu uygulamasında var İBB kameraları şimdi cepten linki paylaşmyı bilmediğimden akşam eve gidince linki atarım kardeş herkese rastgele .
istavrit vardı kalenderde. o değil de izmarit yakalayabilir miyiz bu mevsimde acaba? tabiki oltanın suda olması lazım diyeceksiniz ama en azından hedef balığı belirleyip ona göre hazırlık yapmak isterim teşekkürler
Bu sabah suyunda 3 tane balık aldım, Balık çok açıkta. Kurşun:180 gr Makine:daiwa catalina 5000 kamış:vega potenza 0,8 lb spectra örgü ve 0,40 nippon power horse mono şok
Arkadaslar merhaba bu aksamki disli avimizin resimlerini paylasiyorum,baliklar hava karardiktan sonra alinmistir kursunsuz takim spin atcek sekli ile avlanildi.
özkan abi tebrikler, ne yaptınız balığın peşine karadenizdemi koşturuyorsunuz. avlarınız daim olsun. görüşmek üzere, efsanesinnnn
Arkadaşlar belki tanıyanlarınız vardır.. Emirganda takımcı Ali abi ne yazıkki bu sabah Hakkın rahmetine kavuşmuş. Sanırım kalp krizi geçirmiş. Allah rahmet eylesin. Kalanlarına sabır versin.