Sevgili Hakan İstisnalar hariç kimse doğru mera söylemiyor,bilmemneresi deniyor gidiyosun balığın b si bile yok bu yüzden yazdım surçi lisan ettimse affola... Sevgi ve saygı dileklerimle
Hadi av yasağı nedeniyle hale gelmiyor balık..eee nerede bu lüferler..restaurantlar mı eritiyor bu stoğu yoksa buzhanede mi bekliyor? Sakın tevatür olmasın bu av hikayesi
Boğaz'da mevsime göre şaşılacak derece lüfer mevcut. Tüm canlı balık havuzlarında canlı lüferler satılıyor. Geceleri kıyıdan yemli atanlar da var. Eşkina da henüz Karadeniz'e çıkışı tamamlamadı ve Boğaz'da av vermeye devam ediyor. İstavrit de son derece bol. Kuvvetli poyrazlar devam ettikçe balık bir süre daha Boğaz'da kalmaya devam edecektir. İlk lodosla birlikte balıklar Karadeniz'e girer ve Eylül'e kadar Boğaz'da pek balık yapmaz diye düşünüyorum. Yani bu son günleri iyi değerlendirmek gerekli.
Bu sabah Kabataş sahilde 10'ar 10'ar balık çekiyorlardı, çok yakın değildim ama boylar fena değildi, çapariler full geliyordu.. cumartesiye hazırlık yapsak iyi olacak..
Balık olur iş yoğunlaşır,iş yavaşlar balık olmaz banghead Bu hafta mesai var ağlamak istiyorum yaa Sizin köprüde olduğunuz sırada yeğenim kadir has üniversitesinin az ilerisinde bi kaç olta sallamış aradı gündüz beni dayı balık malık yok eve gidiyorum dedi.Ertesi gün yani pazartesi aradım a benim salak oğlum kafanı kaldırıp köprüye bakamadınmı adamlar ne varsa silmiş süpürmüş dedim oda hayıflanarak doğru dayı komşumuz gitmiş 5 kg ile dönmüş kafayı yedim diyor :laughing: :laughing: :laughing: Ne diyelim sevgili berkan sağlık olsun sana şimdiden rasgele iyi eğlenceler Sağlıcakla kal
beyler herkese hayırlı pazarlar,bir sorum olacak bu aralar zargana denemesi yapan var mı ? Yalova da bol miktarda mevcuttu ama olta atma fırsatı bulamadım.
havalar ısındı zargana yakında başlar bende henüz deneyen yada tutan görmedim. bundan 1,5 ay önce boğazda kıyıdan jig sahte ile yakalamıştım.
Cuma akşamı Boğaz'da kıyıdan yaptığım su üstü rapala denemeleri sonuç vermedi. Cumartesi günü Beykoz'da istavrit çok boldu. Kürekli sandalla açılıp kısa sürede el oltasıyla 3-4 kilo yakaladık.
Oltacı abimiz Üsküdarda onaylamadığımız yöntem! ile tutan olduğunu söyledi. Anadolu yakasının marmara kıyılarında daha bişey yok..
o yöntem bana göre de değil bende karşıyım, jig ile tuttuğum zargana ise tamamen tesadüf, çünkü hedef balığım sarıkanattı. jig sahteye aşağı yukarı aksiyon vermeye çalışırken ortasından yakalanmıştı.
Az önce aldığım bir habere göre boğazda 2.5 kilo torik takılmış oltaya telefonla konuştum konuştuğum abimiz tutmuşlar.Geçen günkü palamut haberi doğru sanırım.
Ölü sezonun devamındada dislilerle bulusuruz artık insallah eylül den itibaren aret özledik dislileri
reeling dün benim tayfa ile her zaman ki mekanda buluştuk,hedef zargana idi ama balık henüz seyrek hiç kandıramadık her sene genelde aynı vizyon başta bir görünüp kayboluyorlar artık ramazan mesaisi başladığı için bir ay civarı balıklara benden tatil,büyüsünler ramazan bitsin öyle tutarız artık 15-20 güne iyiden iyiye çoğalırlar zaten
Galata koprusunden bazen yayan gecerim,hic gozume ilismedi bunun disinda yenikapi kumkapi sahil seridinde Menekse izmariti cikiyor (samandrali takimla) ama balik boyu cok ufak alikoymaya degmez, Son bir kac yildir izmaritler sirra kadem bastilar,en cok av veren baliklardan olan ispoşlar artik yok malesef idk