dün izmarit avlamaya gittim,tam 20 tane izmarit bir tane de 30-35 cm civarı arası lapin yakaladım,11 numara iğneyi nasıl açmadı hala hayretler içerisindeyim,yem olarak kurt ile avlandım benden bu kadar iyi günler
arkadaşlar dün balabana turna avına gittik saat altıda başladığımız avı öğleyin sonlandırdık bunlarda aldığımız balıklarımız 45 adet iyi boydalar küçükler suya iade herkese rast gelsin
Cumartesi günü saat 16.00 18.00 arası tarabya 5 adet istavrit ,suya iade, saat 18.00-20.00 arası aşiyan 4 adet istavrit suya iade, aşiyanda 1 saat rapala çalıştım ama ne yazık ki ondan da bir sonuç çıkmadı, nerede bu balıklar kardeşim
alttaki sahte çok güzelmiş tam lüfer ve levreklk ben gece daha açık renkler kullanıyorum. yeşil, krem, ve karışık renk olan paylaço, favori rengim açık yeşil altı gümüş
aldığım haber doğruysa, 4-5 gündür hava karardıktan sonra kalender ile tarabya arasında nerdeyse her noktadan yemli sarıkanat tutuluyormuş. bu bilgiyi doğrulayacak kimse var mı acaba ?
dün avrupa yakası çok güzel istavrit yapmış akşam haberlerde röpörtaj yapıyorlardı balıkçı abimin ağzı kulaklarındaydı kovalar dolu çapariler ful geliyordu
süha abi merhaba, dün piknik amaçlı beykozdaydım, akşam üstü istavrit başladı, bazen 10lu geliyordu sarıkanat namına birşey bilmiyorum. faruk abi merhaba, bu bilgiler size hitafen değil genel olarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın, insanlar mera olarak bilgi vermeye bilir ama bölge olarakta bilgi yazmayacaklarsa burada bilgi paylaşmanın bile anlamı yok. haa bazı bilgiler alenen yazılmasın fakat bilgi isteyen insanların samimiyetine inanılıyorsa özelden de bilgi paylaşılabilinir.
deniz abi merhaba, şilede 3000 adet sarıkanat, lüfer ağ ile toplanmış, yerel olarak birşeyler duydunuzmu doğruluk payı varmı?
Levrek için birkaç sahte rover2sea 98 ,kendo, silikon vs aldım.Anadolu yakasında levrek ne zaman olur ilk defa deneyeceğim.Kartal pendik civarında verim alabilirmiyim alabilirsem ne zaman alırım.Kafayı takmış vaziyetteyim lütfen anladınız siz.(Özel mesajda yazarsanız da olur,teşekkürler)
hayırlı olsun güle güle kullan, bildiğim kadarıyla levrek 4 mevsim oluyor, en verimli dönemi, özellikle kıyıdan olta ile avlanabilmek için sert havların olduğu dönemler, ekim-mart arası denilebilir. boğazda yada marmarada tutan varsa banada haber ver. işin çok zor.