izmaritlerde dönem dönem çoğalıp azalıyorlar sanırım, bir kaç yıl önce baya boldu, hemde bu zamanlarda, şimdi pek yok, aslında var ama kıyıdan av için müsait değiller, tekne olsa belki tutulur
Arnavutköyde iskeleyi biraz geçtikten sonra bugün istavrit almışlar hatırı sayılır şekilde bu bilgiyi teyitleyebilecek arkadaş varmı ? Sağlıcakla kalın
kardeş ben sana geçen sene de önermiştim,karaköy iskelesini dene bi,az önce oradan geliyorum 30cmye yakın boylarda iki üç tane iskorpit gördüm diğerleri normal boyut
avrupa yakası sezonun ilk zarganaları bu linkde:http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=131&page=82
Herkese hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Hem Ramazan'ı hem günü geçirmek için balığa gitmek istiyorum. Hangi köprüde ne çıkıyor raporlarınızı bekliyorum. Kalın sağlıcakla
Sabahları Arnavutköy civarında kaşıkla dişli alınıyormuş. Ayrıca Emirgan'da da istavrit yapmış dün sabah. Ben akşamüzeri Emirgan'dayken tek tük istavrit çıkıyordu.
*** aarkadaşlar bu hafta bogaza gelemedik son durumlar neler paylaşırsanız sevinirim cumartesi bogazdayım allah izin verirse
Sonuçta avlaklar ve balıklar kimsenin malı değil. Herkes kurallara uyup, diğerlerine de saygılı olduğu sürece istediği yerde avlanabilir. Ve bu bir nasip işi. Kimse nasibinden fazlasını avlayamaz
dün ordaydım fenerin dibinden alıyorlar.ama bu hafta kesmiş geçen haftaya kadar 40 tane aldım 30 tane aldım diyenler var ama balıkçı tabi benim gördüğüm 5-6 kişi deneme yapıyordu 1 kişi aldı 17-18 cm lmit altıydı. az gerisindeki akıntı burnunun klasik merasında rapala yemli deneyenler vardı sıfıra sıfır elde sıfır geçen yıl aynı yerden ben güzel izmarit almıştım.bu sene takımcılara sordum yakalayanı görmemişler . istavrit ilaç niyetine arasan zor bulursun.teyit edilmemiş bir habere göre aşiyan istavrit yapıyormuş. Daha önce bir arkadaşın da yazdığı gib gibi bogaz tam ölü sezonunda. Alternatif av varsa bana da haber verin.
Ben hergün akşam üzeri işten sonra Emirgan'a gidip arkadaşlarla muhabbet ediyorum. Dün yine oradaydım. Balık tutan birkaç kişi vardı. Saat 19:00 gibi iskeleye yakın yerden istavritleri 5-6 lı çekmeye başladılar. Ama sonra kesti. Genel olarak çok balık yoktu. Ben de yaklaşan sezona hazırlanmak için sahteyle at-çek yaptım.reeling Balık tutma stresi ve etrafta kalabalık olmayınca çok zevkli ve heyecanlı oluyor Herkese iyi günler, hayırlı işler...
selam arkadaşlar 18 07 perşembe günü akşamı sarayburnuna akşam balıgına gittik balık biraz nazlı idi ama 6 adet istavrit yakaladık balıkalar biraz iyi adi sürekli orda avlanan arkadaşlar da var idi onlar balıgı aldı ( iri istavrit ) 3 haft a öncesi gezmeye gittigimizde çok iri istavritler çokıyordu dün akşam biraz nezlı idi bilgileri paylaşmak istedim allah izin verirse pazarteside ordayım herkese raz gele hayırlı ramazanlar
Herkese hayırlı pazarlar Kimse bişeyler yazmıyor hayırdır ?Yoksa balığa çıkan yokmu Bugün tarabyda çapari denedik açıktan iyi denecek boyda istavrit ve mezgit çıkıyordu,kraça hiç yoktu.. Sağlıcakla kalın