Bugün akşam 20.00 sıraları Zeytinburnunda yaptığım denemeler sonucu 15 dakikalık av esnasında 3 takipte 2 zargana kovaya girdi, havanın kararmasıyla beraber olta düzeneğini değiştirip yemliye döndüm. Saat 23.00 te avı sonlandırdım bu zaman zarfında ufak boyda birkaç gelincik suya iade edildi , birde ispari yakalandı, arada aldığım 2 sağlam vuruşta bir köstek kaybı birde karavana ile sonuçlandı. Yaklaşık 7 aydır denize olan özlemimide bu vesileyle sonlandırdım.
Şu sıralar boğazda istavritler çapariye hiç ilgi göstermiyor silikonlu sıyırtmaya irileri koşa koşa atliyorlar tavsiye ederim... günduzleri siyirtma kursunu dibi gormeli gece su üstu iş yapıyor...
Hava çok sıcak, balık yok denilecek kadar az, güneş adeta yakıyor.Vatandaş boğazın bir çok noktasında denize girip yüzüyor. Tatil için iyi balık için kötü bir zaman kısacası. Gece iskorpit yada şamandıralı istavrit denenebilir.
saat 19 dan bu saate kadar büyükçekmecedeydim sadece 1 adet karagöz yakaladım, şuan büyükçekmece koyu kurumuş durumda.
Tarabdayim sahil insan yonunden canli ama balik yok gibi siyirtna ile 6 istavrit aldim herkez palamuta atiyor tik yok, ilerleyen saatlerde yine haber veririm
Tarabya da 4 kisi kaldik millet baliktan umudunu kesti gitti bende ne kadar kalirim bilmiyorum istavrit bile yookkk
ERSİN ABİ O KADAR KÖTÜ MÜ DURUM ANLAŞILAN YARIN ÇY SİGARA SOHBET YAPICAZ MEKANDA NEYSE DOSTLARI GÖRÜRÜZ BİZDE GELEN OLURSA
Sevgili Nusret Bugün gerçekten tarabya kötü idi,yarında hava ve deniz aynı pazar günü biraz iyi gibi bence yarın yat dinlen pazar günü dene şansını en azından balık alabilme ihtimalin olur :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Bugun tarabya tarafi cok zayifti 8 _10 parca palamut alindi baliklar bu tatil gununde onlari dort gozle bekleyenleri bir hayli uzdu ...
Herkesin palamut ve dişli haberi ve raporu beklediği şu günlerde yine Emirgan'dan istavrit raporu vereyim: Dün akşam saat 1900 civarı Emirgan'da beyaz tüylü ince çapari takım ve hafif kurşun ile kıyıya yakın mesafeden iyi boyda istavrit ve hamsi alındı. Balık akını yaklaşık 1 saat sürdü. (Ben sonra ayrıldım) 1 saatte arkadaşımla beraber 2 kiloya yakın istavrit yakaladık. (7-8 kadar da hamsi)
cumartesi akşamı iyi boyda iki adet lüfer aldık boğazdan 400 gram falan vardı resim çekemedim telefonum arızalandı balıklarıda arkadaş götürdü herkeze rast gele
selamün aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar köprülerde ve saray burnun da balık ne zaman başlar 1 aydır hafta sonları gidiyorum 1 2 istavritten başka bir şey tutamıyorum birde sarayburnnda balık saat kaç gibi tutulur. cevaplayanlara teşekkürler .....
Bu aralar halıc ve sarayburnu cıvarı balık acısından ıcacıcı degıl galatada kıyıya yakın yerlerde yemlı olarak yıyecegın kadar ıstavrıt tutulabılıyor