Tek tek bütün balıkçıların yanına gidip böyle böyle diyemeyiz sesimizi buradan duyurduk yazı kimine çok kimine az kiminede okunması gereken birşey gibi gelir rahatsız olan okumaz ben sonuna kadar okudum ve abimize katıldım haklı bende defalarca aynı sorunla karşılaştım içimizde böyleleri varsa öyle olmasınlar diye ses çıkarttık bugün yarın burası benim dediğinde alnının şakağına güzel bir kafa yemesin orası burası çatlayıp patlamasın ÇİRKİN ŞEYLER YAŞANMASIN diye uyardık.
zaten okumuyorum kimseninde okuyacağını zannetmiyorum çok sıkıcı az laf çok rapor bekliyor millet güzel kardeşim.
Ben çayırda çimende öğrendim olta atmayı. Çok şükür şuana kadar kimsenin sırtına, kafasına kurşun çarpmadım. Ama bana çarptılar.
Bayram bereketi Can sıkıntısından yapmış olduğum balık avım.Bu sezonki ilk dişli balık avım biraz şans ile birlikte gayet zevkli geçti.Herkese bereketli avlar:thumb: Avlak olarak Saray burnu fener civarı
Ben sana burda millet çayıra çimene gitsin demiyorum okumadan konuşursan böyle kalırsın işte. Adam onun olmayan bir yeri satın almışcasına konuşuyor + ziyankarlık yapıyor anasının karnında öğrenmedi diye onun bunun takımını mı ziyan edecek hadi onuda geçtim zaten diyorum yukarıda okumadan anlayamazsın takım önemli değil önemli olan ben ona müsade ederken ertesi gün aynı kişinin burası benim git başka yere demesi. Ayrıca sen bu amatörlerin balıkçılığından rahatsız değilsen avlandığın yeri söyle benim kuzenlerden 5 6 kişi göndereyim havada yakalasınlar takımını.
usta eline sağlık.. fotoda mı sıkıntı var ben mi yanılıyorum bilemedim ama iki balığın kafada ezik büzük çizik gibi bişeyler görüyorum sanki, siz farketmişmiydiniz?
balıklar gelmek ıstemeyınce kafasına vazo yada odun gıbı sert bıseyle vurup bayıltarak almıslardır ondandır.hihi
malzemeciden kaptığı gibi kamışı sahile inmemiş, boş sahada atış tekniği çalışıp gitmiş.milletin kafasını gözünü yarmamak için.benimde kafama çarptılar kurşun hemde kıyıda daha fırlatmadan.o kadar kötü ki anlatamam.çok kereste var kıyıda
3 yıl önce arnavutköyde yıllardır orda avlanan bir kişi kurşunu süratıma vurdu. 12 dikiş atıldı. şimdi bu adamı ağız burun dövüp denizemi atsaydım. adam zaten mahvoldu beni görünce.yada avlanmayımı braksaydım. neticede sadece acemiler değil ustalarda sakarlık yapıyorlar bizler gibi. avlak yerine gelince burda tuttuğum balıkları sergilemenin sadece hava atmaktan başka bişeye yaramadığı düşüncesindeyim. ben saklamam avlak yada merayı ki bu kelimelere hep gıcık olmuşumdur. balık denizde her yerde, sadece doğru zamanda orada olmak gerekli. siz istediğiniz kadar vermeyin deseniz de o sakladığınız yerde mutlaka balıkçı vardır. bu arada örnek olacaksak forum üyeleri olarak önce sigara paketini balığın yanına koymayarak başlasak nasıl olur acaba. zaten balıkçı olarak etrafta ayyaş , etrafını pisleten karı kıza sarkıntılık eden tipler olarak görülüyoruz ,önce bu tür yakıştırmaları üzerimizden atmamız lazım değilmi.
Ben yazışmalarda kavga göremiyorum pek; fikir alışverişinde bulunup savlarımızın niye iddia ettiğimiz şekilde olduğuna açıklık getirmeye çalışıyoruz güzel güzel; eh bir arkadaş farklı birşeyler yazmış; okumazsın falan dedik hepsi o...
Mecazi anlamda kavgadan bahsediyorum, küfür kıyamet kavga edilmiyo zaten burda. Bu mera "Kavgası" hiç bitmedi diyorum.