çok haklısın kardeşim ben zaten istavritin peşindeyim yaprak raporuna bende karşıyım sağolasın rastgele herkese.
Teşekkürler vallahi ne yalan söyleyeyim balıklar harikaydı İyi gitti Yorgunluk dersen gerçekten çok yoruldum.
*** arkadaşlar uzun bi zaman sonra balıga 26 cumartesi balıda gittik kalender ordu evinin oraya ve tarabyaya 6 kişi 3 adet çinokop aldı ve saat gece 3 30 sıralarında avı sonlardırdık her günmü böyle bilmiyorum ama birazda balıkçiların kovasına baktım herkes aynı idi şimdilik bukadar herkese rast gele
Boğazda bugün de güzel iri istavrit vardı.Istavritlerle birlikte gelen en az 30 yaprağı suya iadeettim.Balık boyları kıyıya yakın kraça ile başlıyor kıyıdan ne kadar uzağa atarsanız irilesiyor.Resim çektim ama cepten yüklemek benim için çok zor kusura bakmayın.
Sabah uykum kaçtı. Gideyim mi gitmeyeyim mi derken kendimi bir anda Emirgan'da buldum. Çok kalabalıktı ve kovalar boştu Olta atmadan baka baka Arnavutköy'e kadar geldim. Her yerde aynı kalabalık ve çok seyrek balığı görünce değmez diyerek evin yolunu tuttum. Eve geldiğimde saat 8.30'du.Benden sonra yaptı mı bilmiyorum ama durum böyleydi. Gitmeyi düşünenlere belki bir fikir verir.
Cumartesi yeşilköyden başlayan avımız emirganda son buldu.gezilen yerler:yeşilköy,galata köprüsü,aşiyan,emirgan,yeniköy,kalender ordu evi.sonuç sıfır. Hayırlısı olsun..
Ne yazıkki bu sene havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı henüz boğaza dişli akını başlamadı. Bence daha en az 15 - 20 günü var. bir çok defa hevesle boğaza gitmeme rağmen bir çoğunda eli boş döndüm (limit altı balıkların hepsi denize iade edildi) sadece tek bir lüfer alabildim. bir süre daha bu sessizlik devam edecek gibi geliyor bana.
bu akşamki spin avımdan, Merhaba,kalsikleşmiş spin denemelerime devam ettim bu akşamda dişli peşindeydim lakin balık hiç yokdu,yağmur yağdıktan sonra bereketli olur diye düşünüyordum ama yanılmışım, bu akşamki spin avımdan, herkese iyi forumlar Rastgelsin.
selamlar, bazen köşede sıkıştırıyorum dişlileri,ama bu günler hafta içi iş çıkışlarına denk geliyor ve hazırlıksız yakalanıyorum,ne hikmetse hafta sonu balığa denk gelemiyorum,balıkları ite kaka zorlaya zorlaya aldım hele hele 10'uncu balığı alıp haneyi ikilemek oldukça zor oldu. herkese Rastgelsin:thumb:
Sonunda denizler de kıyılara ayak uydurdu. Hiç balık yok. Lüferler tam anlamıyla vedalarını gerçekleştirmiş gözüküyor. Artık ümitler sarıkanatta. Bakalım önümüzdeki günlerde bir hareket olacak mı
Pazar sabahı Beşiktaş çarşı ve sahilinde biraz gezdim. Sahildeki durum: Çapari atanlarda bir kaç tane istavrit,sahte atanlarda bir şey yok, kıbrıs sarması atanlar da bol miktarda ilerya (ne yapacaklarsa ) vardı. Çarşıdaki durum: Bütün tezgahlarda yaprak satılıyordu ve utanmadan üzerine sarıkanat yazmışlardı.Hamsi boyları da çok ufaktı.
o ilayda yakalayanlardan birisi bugün karabatağı kıbrıs ile yakaladı. çekerken iğne ve şamandra koptu balıkla gitti. kuş durumu ne olur bilmiyorum ama inşallah yavrusu vs yoktur. yuvaya gidince yavrularıda telef olacak.
Az önce tarabya tarafından geçtim resmen kıraça katliamı vardı kovalar bebelerle dolmuş rezillik ötesi
Yazmayı unuttum , hele bir adam tüm igneleri dolu 2 tane yaprak gelmiş yazık digerlerine sesleniyor cinekop başladı diye şeytan dedi at herifi denize
*** arkadaşlar nedense kimse rapor yazmıyor bari ben yazayım cumartesi akşamı müthiş balık vardı boğazda en az alan on en çok alanın 50 tane vardı kovasında akşam beş buçuktan gece onbire kadar yaptı sabahta iri boyda istavrit balık girmeye başladı ama sabah gelenlerin içinde çok yaprak vardı abiler sanki altın bulmuş gibi sevinip kovalara indirdiler bende yaprakları salıyorum diye amcanın birinden fırça yedim herkeze rast gele