Büyükçekmece'de sabah 05-07 arası kiloluk kefaller çıkıyor . Akşam 20-21:30 civarlarında sabahkilere nispeten alınabiliyor ayrıca gece saat 02 sularında kiloluk kefaller tekrar boy gösteriyor
Yav bu sezon 2 gündür aşiyana iskorpite gidiyorum ama nedense hiç iskorpit alamadım :S Normalde bu zamanlarda bolca bulunurdu.Avrupa yakasında son zamanlarda iskorpit alıpda mera söyleyecek varsa çok sevinirim.
Son zamanlarda değilde geçen senelerde çamlıbahçe eski bp nin karşısında ki tekneler arasını deneyebilirsin. Yem olarak tavuk derisi kullan...
2 yıl önce merada hiç kimse iskorpitin nasıl tutulacağını bilmezken gece kalan orda tezgahçımı çaycımı belli değil gelip benden görünce olta satmak amacıyla iskorpiti kurutmuşlardı, o kadar küçükleri bile alıkoyuyorlardı ki şaşırmak içten değil. Şimdi ise gece giderken cebimdeki oltayı bile saklıyorum sakinse tutuyorum. Şimdi yeni keşif edilen merada gelincikler bile 500 gr üstü Merayı bilen kendine saklasın lütfen.
Albatrosu geçince pekmezden sonra çatkapı diye bir restoran var tam onun civarı ... Canlı göl kurdu satanlara da rastlayabilirsiniz o civarda . Hatta çıkan kefalleri hemen restoran sahibi alıyordu , personeline yapıcakmış !!!
bugün boğazda r.hisarından tarabyaya kadar balık yoktu tarabyada uzğa atan 2li 3 lü balık alıyordu balıklar ufaktı sabah erken saatte durum böyleydi 8:00 gibi eve döndüm 1kilo kadar balık aldım
Yani sıkıntı zamanda değil merada Olsun bu bilgide bana yeterli oldu sayılır o zmn istanbulu karış karış edeyim.İnş güzel bi mera bulurum Ama keşke 500 gr demeseydin be abi içime oturdu valla Ulaa şimdi aklıma geldi.2-3 hafta önce bi çocuk iskorpit merası sormuştu bende yazmıştım ama 5 dk sonra kaldırmıştım.O veya başkaları gördü heralde bitirdiler iskorpitlerimi
Evet Arkadaşlar dün itibariyle Ceyhun ve Ben palamut sezonunu açmış bulunmaktayız. dün 3 adet çingene palamutuyla sezonu açtık. 10 güne kalmaz iri palamutlarda gelecektir. ayrıca çingene yanında palamut vanozuda alanlar oldu. palamut severlere hayırlı olsun
Süper haber (vanoz hariç) :clap2: her ne kadar çok lezzetli bi balık olmasa da (bence), yakalaması çok keyifli.. beyaz tüy çapariyle mi aldınız sahteyle mi?
Bu harika haber için çok teşekkürler, bu sene palamut çok erkenci umarım iyi bir sezon geçiririz. İlk fırsatta ben de yanınızdayım
Hayırlı olsun. Tebliğ: ... 1 Eylüle kadar her türlü vasıtayla palamut- torik yakalamak yasaktır ancak 15 Ağustostan sonra olta ile yakalanabilir....