Lokal de olsa izmarit zaman zaman kendini gösteriyor herşeye rağmen... Bir aydan fazla oluyor Şemsipaşa'da güzel izmaritler avladım; dişilerin tamamını saldım; pekçoğu da yumurtalı idi zaten... Belki yunuslar sürdü onları kıyıya... Bu aralar da tek tük çapariye denk geliyor; geçenlerde biri epey avlamış; yem olarak sanıyorum çamur kurdu veya kaya kurdu kullanıyordu... Bizim avladığımız dönem kurt ile midyeye rağbet ediyordu; karidese çok nazlanıyordu; sanıyorum şimdi karidesi de yer... Denemek gerek zaman zaman... Fotoğrafın tarihi 2 Mayıs 2012 imiş; demek o zaman tutmuşum...
vallahi mayıs aysından sonra aldığım en güzel haber Ceyhun dolabı boşaltıyım bu hafta balıkları dağıtayım palamutlara yer açılsın
Oooo bu kadar can sıkıntısından sonra bu haber ilaç gibi geldi doğrusu. Ne kadar da erkenmiş sen mi yakaladın yoksa. Bir fotoğrafını görseydik yakışıklının
beyaz çapari ile alındı, çingene palamutu. Geçen hafta kraça su üstü zıplıyordu, denedik ama gelmemişti. Yemlik balık azaldı herhalde oltaya gelmeye başladılar. Herkese rastgelsin. Yarın sabah 4te Tarabya'dayım reeling
Yoklamak lazım gene de; 2-3 gündür Şemsipaşa'da çıkıyordu; ancak bugün tık yok; onun için kimseye balık var gelin falan da diyemiyorum; ne zaman ne olacağı belli olmuyor; belki bu aylarda yukarıya doğru gidebilir; bilinen izmarit meralarını yoklamak lazım ara ara... Bu arada verdiğim tarih yanlış; makinanın tarih ayarları bozuk herhalde; okulların kapandığı ilk 2-3 hafta içerisinde birkaç izmarit avı yapmıştım...
enteresan geçen sene ramazandan sonra başlamıştı bunlar erken geldi galiba. İNŞALLAH bol olur. ama ramazan tatilindeyim(ara verdim) damarıma çok basılırsa mümkünatı yok duramam
Hayirli Avlar... 4 gunlugune istanbul Avrupadayim. Kiyidan nereyi ve hangi baligi tavsiye edersiniz? Rast gele....
Dün gece Marmara kıyılarında yaptığım canlı teke ile denemelerde kayda değer balık gelmedi. 3 eşkina ve birkaç iskorpit geri salındı.